Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Viikintieltä Itäväylälle johtava silta suljetaan 12. kesäkuuta peruskorjauksen vuoksi

Jaa
Viikintieltä Itäväylälle johtava ramppisilta suljetaan kokonaan liikenteeltä 12. kesäkuuta alkaen ja on suljettuna lokakuun loppuun saakka. Kiertotie kulkee Viilarintien kautta. Työt eivät vaikuta jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikkumiseen.

Silta suljetaan peruskorjauksen vuoksi, jotta työ saadaan suoritettua nopeammin ja haitta liikenteelle on lyhytaikaisempi.

Urakassa uusitaan metroradan ylittävän sillan asfaltoinnit ja vesieristeet sekä kannen vaurioituneet betonipinnat, sillan reunapalkit ja kaiteet. Muita töitä ovat muun muassa valaistuksen uudistaminen sekä vaurioituneiden rakenneosien kunnostus. 

Viikintien liittymässä Itäväylällä on menossa myös toisen ramppisillan peruskorjaus, ja Viikintielle johtava silta on suljettu töiden ajaksi lokakuun loppuun saakka. Kiertotie Viikin suuntaan kulkee Itäväylältä pohjoiseen Siilitien rampin, Mekaanikonkadun, Sahaajankadun ja Viilarintien kautta. 

Urakoitsija on Tehan Oy. Työ valmistuu lokakuun 2023 lopussa. 

Urakoitsija tiedottaa siltaurakan vaiheista ja muuttuvista liikennejärjestelyistä verkkosivuillaan viikkijatalkootie.fi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija:
Mika Aaltonen
Tehan Oy
puh. 045 164 5934
tehan@tehan.fiTilaaja:
Samuli Sadeharju 
projektipäällikkö 
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 040 6898174 
samuli.sadeharju@hel.fi 

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme