Muistutuskutsu: Tilastokeskuksen kesätoimittaja-aamu 13.6.

Jaa
Mihin suuntaan kehittyy Suomen koulutustaso? Jääkö koulutettujen maahanmuuttajien osaaminen hyödyntämättä työmarkkinoilla? Entä mitä erikoistakin tilastot voivat kertoa Suomen alueiden välisistä eroista?

Muun muassa näistä aiheista on tarjolla tilastotietoa tiistaina 13.6.2023 klo 9.30 kesätoimittajille suunnatussa aamiaistilaisuudessa. Puhujina ovat Tilastokeskuksen asiantuntijat, yliaktuaarit Mika Witting ja Tarja Baumgartner sekä aluetietoon erikoistunut kehittämispäällikkö Pasi Piela. Samalla voi kuulla lisätietoa Tilastokeskuksen palveluista ja tavoista löytää tuoretta tietoa. 

Paikkana on Tilastokeskuksen kokoustila Sattuma, Työpajankatu 13A, Helsinki. 

Aamiaistarjoilun vuoksi ilmoittauduthan tilaisuuteen tästä linkistä 9.6.2023 mennessä. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja: viestinta@stat.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilastokeskus
Tilastokeskus
Työpajankatu 13
00580 HELSINKI

Vaihde 029 551 1000https://www.tilastokeskus.fi

Tilastokeskus
Työpajankatu 13
00580 HELSINKI

Vaihde 029 551 1000

https://www.tilastokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tilastokeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme