VR-Yhtymä Oyj

VR nimittää Kia Haringin viestinnästä, yhteiskuntasuhteista ja vastuullisuudesta vastaavaksi johtajaksi

Jaa
FM Kia Haring on nimitetty viestinnästä, yhteiskuntasuhteista ja vastuullisuudesta vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi VR-Yhtymään. Haring aloittaa tehtävässä 1 elokuuta 2023.

Kia Haringilla on monipuolinen ja pitkä kokemus kansainvälisten pörssiyhtiöiden viestinnästä, markkinoinnista ja vastuullisuudesta mm. energia- ja teknologiasektoreilta. Haring siirtyy VR:lle Tietoevryn viestintä-, brändi- ja vastuullisuusjohtajan tehtävästä, jossa hänellä on ollut keskeinen rooli yhtiön uudistumisen ja muutoksen edistämisessä. Haring on toiminut yhtiössä useissa viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävissä vuodesta 2006 alkaen. Aiemmin Haring on työskennellyt viestintä- ja markkinointitehtävissä Fortumilla ja Wärtsilässä. Kia Haring raportoi VR:n toimitusjohtaja Elisa Markulalle.

"Toivotamme Kia Haringin tervetulleeksi VR:lle. Uskon, että Kian vahva kokemus teknologia-alalta – muutosviestinnästä, kulttuurin ja maineen rakentamisesta ja vastuullisuuden roolista liiketoiminnan keskiössä – on tervetullut lisä VR:n uudistumismatkalle", sanoo toimitusjohtaja Elisa Markula.

"On hienoa päästä mukaan tämän perinteikkään yhtiön merkitykselliselle matkalle edistämään kestävämpää ja sujuvampaa liikkumista, jolla vaikutetaan paitsi tuhansien kansalaisten arkeen - myös ilmastonmuutoksen hillitsemiseen", sanoo Kia Haring.

Yhteyshenkilöt

VR:n media desk

Viestintäyksikkömme palvelee mediaa puhelinnumerossa 029 434 7123 ja sähköpostiosoitteessa viestinta@vr.fi. Olemme tavoitettavissa toimistoaikana. Arki-iltaisin klo 16 jälkeen, arkipyhinä ja viikonloppuisin palvelemme mediaa akuuteissa häiriötilanteissa.

Puh:029 434 7123viestinta@vr.fi

Tietoja julkaisijasta

VR-Yhtymä Oyj
VR-Yhtymä Oyj
Radiokatu 3
00240 Helsinki

029 4343https://www.vrgroup.fi

Me VR:llä vauhditamme tulevaisuuden vastuullista liikkumista. Olemme Suomen valtion omistama matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, joka kasvattaa hiilineutraalin raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota. Huolehdimme arjen sujuvista matkoista Suomessa ja Ruotsissa sekä toimimme teollisuuden tukijalkana kotimaan logistiikassa. Vuonna 2022 kyydissämme tehtiin 194,2 miljoonaa matkaa ja kuljetimme 34,4 miljoonaa tonnia tavaraa. Liikevaihtomme oli 1 107,0 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 9 000 rautaista ammattilaista. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VR-Yhtymä Oyj

Viron rautatieyhtiön junien telit huolletaan jatkossakin Pieksämäellä VR FleetCaren toimesta20.9.2023 12:53:46 EEST | Tiedote

Viron rautatieyhtiö Elronin Flirt-junien telihuolto jatkuu Suomessa raidekaluston kunnossapitoyhtiön VR FleetCaren voitettua kansainvälisen tarjouskilpailun. Nyt tehty kolmivuotinen sopimus, kahden vcuoden optiolla, kattaa Elronin Flirt-junien telien sekä vetopyöräkertojen määräaikaiskunnostuksen. Telien huollot tehdään VR FleetCaren Pieksämäen komponenttipajalla, johon on rakennettu telien tarkoitusta varten optimoidut tuotantolinjat.

VR aloittaa muutosneuvottelut toimintojen tehostamiseksi – työtehtävien arvioidaan vähenevän noin 80 toimihenkilön osalta5.9.2023 11:00:00 EEST | Tiedote

Yleinen epävarma taloustilanne heijastuu merkittävällä tavalla VR:n liiketoimintaan, kannattavuuteen ja lähiajan näkymiin. Inflaatio, raskaan teollisuuden heikentynyt suhdanne sekä ennen pandemiaa tehdyt pitkäaikaiset ostoliikennesopimukset vaikuttavat negatiivisesti VR:n kannattavuuteen. Yhtiö on antanut muutosneuvotteluesityksen tänään 5.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme