Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Simon Elo Talotekniikkaliiton yhteiskuntasuhdepäälliköksi

Jaa
Valtiotieteiden maisteri Simon Elo, 36, on valittu Talotekniikkaliiton yhteiskuntasuhdepäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 14.8.2023. Simon on toiminut aiemmin Syöpäjärjestöjen yhteiskuntasuhdepäällikkönä sekä kansanedustajana.
On ilo ja kunnia ryhtyä tekemään vaikuttamistyötä talotekniikka-alan hyväksi, sanoo Simon Elo.
On ilo ja kunnia ryhtyä tekemään vaikuttamistyötä talotekniikka-alan hyväksi, sanoo Simon Elo.Talotekniikkaliitto on talotekniikka-alan yhteinen edunvalvoja, jonka tehtävänä on nostaa alan arvostus sille kuuluvalle tasolle.

- Simon Elo on loistava vahvistus liiton tiimiin. Hänellä on vahva kokemus yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja edunvalvonnan työtehtävistä ja laajat verkostot sekä politiikassa että mediassa, Talotekniikkaliiton toimitusjohtaja Mika Hokkanen iloitsee.

Simon vastaa Talotekniikkaliiton viestinnästä, päivittäisestä mediatyöstä liiton viestintäkanavissa sekä keskeisten poliittisten sidosryhmien kontaktoinnista. Hän osallistuu strategisen vaikuttamisviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Talotekniikka on nopeasti kehittyvä ala, jonka osuus rakentamisen vihreän siirtymän edellyttämissä toiminnallisuuksissa on voimakkaassa kasvussa. Talotekniikan ratkaisujen vaikutus terveyteen, asumisviihtyvyyteen ja -turvallisuuteen on erittäin merkittävä.

- On ilo ja kunnia ryhtyä tekemään vaikuttamistyötä talotekniikka-alan hyväksi. Talotekniikkaliiton tavoitteena tulee olla asema keskeisenä vaikuttajana rakennusalan lainsäädännössä ja alan koulutuksen kehittämisessä. Esimerkiksi Suomen ilmastotavoitteita ei pystytä saavuttamaan ilman riittävän vähäpäästöistä uudisrakentamista ja olemassa olevan rakennuskannan modernisointia. Nämä ovat alalle merkittäviä taloudellisia mahdollisuuksia, Simon Elo sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talotekniikkaliitto
- Toimitusjohtaja Mika Hokkanen puh. 050 448 1411, mika.hokkanen@lvi-tu.fi

Kuvat

On ilo ja kunnia ryhtyä tekemään vaikuttamistyötä talotekniikka-alan hyväksi, sanoo Simon Elo.
On ilo ja kunnia ryhtyä tekemään vaikuttamistyötä talotekniikka-alan hyväksi, sanoo Simon Elo.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Harakantie 18 b
02601 Espoo

09 547 610http://www.stul.fi

Talotekniikkaliitto on LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n yhteisjärjestö, jonka tärkeimpänä tehtävänä on taloteknisten toimijoiden elinkeinopoliittinen edunvalvonta. Lisätietoja www.talotekniikkaliitto.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Talotekniikka-ala: Julkinen rakentaminen käyntiin ja asunto-osakeyhtiöiden perusparannuslainojen valtiontakausta vahvistettava5.10.2023 07:00:00 EEST | Tiedote

Talotekniikka-alan toimijat ovat rakentamisalan näkymiä ennustaneiden tahojen kanssa samoilla linjoilla: ei kovin hyvältä näytä. Joitakuita tuleva kevät suorastaan hirvittää; nähdäänkö samanlainen konkurssien tsunami kuin 1990-luvulla? Nyt tarvitaan nopeita toimia, jotta korjausrakentaminen saadaan vauhtiin ja pahimmat skenaariot torjuttua.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme