Mellakka Helsinki

Suomen suurimman manageritoimiston toimitusjohtaja vaihtuu: “Markkina on kypsä uusille avauksille”

Jaa
Manageritoimisto Mellakka Managementin toimitusjohtaja Emma Alftan jättää tehtävänsä elokuusta alkaen. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty pitkän uran markkinointiviestinnässä tehnyt Vivan Daaboul. Alftan jatkaa yhtiössä managerina.
Emma Alftan siirtää kapulan Vivan Daaboulille, joka aikoo luotsata yhtiön kohti uusia markkinoita.
Emma Alftan siirtää kapulan Vivan Daaboulille, joka aikoo luotsata yhtiön kohti uusia markkinoita.

Vuonna 2018 perustettu Mellakka Management on viidessä vuodessa kasvanut Suomen suurimmaksi luovien alojen ja media-ammattilaisten manageri- ja agentuuritoimistoksi, joka hoitaa muun muassa Anni Ihamäen, Vappu Pimiän, Maria Veitolan, Köpi Kallion, Veronica Verhon, Linda Liukkaan, Riku Rantalan, Sara Salmanin ja Nelli Orellin kaltaisten osaajien managerointia ja kaupallisia yhteistöitä.

Emma Alftan on tähän asti toiminut Mellakka Managementissa paitsi toimitusjohtajana myös managerina ja vastaavana tuottajana. Nyt yhtiö on Alftanin sanoin kasvanut niin isoksi, ettei toimitusjohtaja voi enää hoitaa useaa tehtävää samaan aikaan. Mellakka Management työllistää tällä hetkellä kymmenen ihmistä ja liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa.

”On onnekasta olla asemassa, jossa voi valita toimitusjohtajana ja managerina olemisen väliltä. Olen iloinen ja ylpeä, että voin valita näistä vaihtoehdon, jolle sydämeni sykkii vahvemmin”, Alftan sanoo.

Alftanin mukaan managerityö on perinteisesti mielletty alakohtaiseksi niin, että esimerkiksi muusikoilla ja urheilijoilla on omat managerit. Mellakka Management löysi aikanaan markkinaraon siitä, ettei se sitoutunut tiettyyn alaan tai alustaan. Nykyään on mahdollista olla kirjailija, juontaja, podcastaaja ja somevaikuttaja samaan aikaan.

”Ala on siinä pisteessä, että mikä tahansa on mahdollista. Seuraajalla pitää olla näkemystä ja uskallusta asettaa tavoitteet pitkälle ja saada koko porukka työskentelemään määrätietoisesti niiden eteen”, Alftan sanoo.

Kohti kansainvälisyyttä

Mellakka Managementin johtoon astuvan Vivan Daaboulin tähtäimessä on kansainvälisyys. Yhtälö on hänen mukaansa simppeli. Suomalaisten tuntemat ja suomalaiset tuntevat persoonat ovat ulkomaalaisille brändeille loistava keino murtautua Suomen markkinoille.

”Me olemme uniikki markkina ja kiinnostava kansa monelle toimijalle. Täällä brändit voivat tehdä asioita, joita muualla ei voi tehdä”, Daaboul sanoo.

Daaboul siirtyy tehtäväänsä emoyhtiö Mellakka Helsingiltä, jossa hän on toiminut Business Directorina. Hän on seurannut lähietäisyydeltä manageritoimiston kasvua ja hyppää toimitusjohtajaksi sanojensa mukaan ”suoraan kisällisuhteesta”.

”Olemme Emman kanssa tehneet yhteistyötä monissa projekteissa ja on etuoikeus, että hänen tietotaitonsa jää käytettäväkseni. Tuon taloon kuitenkin uutta osaamista ja omat vahvuuteni. Emma on rakentanut menestyvän bisneksen ja nyt markkina on kypsä uusille avauksille, joita lähden luotsaamaan”, Daaboul sanoo.

Mellakka Managementin hallituksen puheenjohtaja Santtu Parkkonen iloitsee, että uusi toimitusjohtaja löytyi saman katon alta.

”Kun Mellakka Management perustettiin, meille kaikille oli epäselvää voiko manageritoiminnalla Suomessa tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Emma on johtanut yritystä vahvasti ja osoittanut, että kyllä voi. Meille Mellakalla on tärkeää, että ihmiset voivat edetä urallaan ja kehittyä intohimojensa mukaan. Siksi on upeaa, että Emman seuraajaksi löydettiin mellakkalaisten joukosta yhtä vahvatahtoinen osaaja Vivan, joka vie yritystä nyt eteenpäin”, Parkkonen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Matti Tuomela
Communications Manager
+358 40 513 7220

Kuvat

Emma Alftan siirtää kapulan Vivan Daaboulille, joka aikoo luotsata yhtiön kohti uusia markkinoita.
Emma Alftan siirtää kapulan Vivan Daaboulille, joka aikoo luotsata yhtiön kohti uusia markkinoita.
Lataa
Emma Alftan jää yhtiöön manageriksi.
Emma Alftan jää yhtiöön manageriksi.
Lataa
Vivan Daaboul siirtyy Mellakka Managementin toimitusjohtajaksi emoyhtiö Mellakka Helsingiltä.
Vivan Daaboul siirtyy Mellakka Managementin toimitusjohtajaksi emoyhtiö Mellakka Helsingiltä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Mellakka Helsinki
Mellakka Helsinki
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI

info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi

Mellakka Management on luovien ja media-ammattilaisten manageri- ja agentuuritoimisto, jonka perustivat vuonna 2018 Mellakka Helsinki ja Emma Alftan. Yhtiössä työskentelee kymmenen ihmistä ja sen listoilla on lähes 40 talenttia.

Mellakka-perheeseen kuuluvat emoyhtiön, PR- ja viestintätoimisto Mellakka Helsingin lisäksi manageritoimisto Mellakka Management ja tapahtumatuotantotoimisto Mellakka Events. Mellakoissa työskentelee yhteensä yli 40 ihmistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye