Yksityisen sosiaalipalvelualan neuvotteluissa ratkaisu

Jaa

Tänään 8.6. neuvotteluosapuolet Hyvinvointiala HALI ry, Sote ry (SuPer, Tehy, Erto), JHL, Talentia ja Salli (Jyty, PRO, STHL) pääsivät yhteisymmärrykseen yksityisen sosiaalipalvelualan työriidassa. Neuvotteluratkaisu odottaa vielä osapuolten hallintojen hyväksyntää, mutta kaikki työtaistelutoimet päättyvät välittömästi.

”Hankalissa tilanteissa molempien osapuolten pitää joustaa ja näin tapahtui. Hyvä, että ratkaisuun lopulta päästiin ja lapset, vammaiset ja vanhukset pääsevät jatkamaan arkeaan tutun henkilökunnan kanssa”, sanoo HALIn työmarkkinajohtaja Tuomas Mänttäri.

”Saavutettu neuvottelutulos tarkoittaa hyväksytyksi tullessaan arvokasta työtä tekeville alan työntekijöille mittavaa palkankorotusta”, Mänttäri lisää.

Neuvottelutulos ja palkankorotusten taso julkaistaan ensi viikon tiistaina 13.6, kun ratkaisu on hyväksytty kaikkien osapuolten hallinnoissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointiala HALI ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme