Business Finland

KUTSU MEDIALLE Business Finlandin Hydrogen & Batteries -ohjelman avaustapahtuma

Jaa

Tervetuloa tulevaisuuden energiaratkaisujen huipputapahtumaan Pörssitalolle tiistaina 13.6. klo 13.00-17.30.

Business Finland on käynnistänyt uuden ohjelman "Hydrogen & Batteries – Dual helix of decarbonization". Ohjelma kestää kuusi vuotta, vuoden 2028 loppuun asti. Uuden ohjelman päätavoitteena on saada suomalaiset yritykset ja sidosryhmät tarttumaan vety- ja akkuteollisuuden tarjoamiin valtaviin kaupallisiin mahdollisuuksiin pitkän aikavälin siirtymäkauden kasvussa.

Uuden ohjelman käynnistämiseksi järjestämme julkaisutapahtuman Pörssitalolla tiistaina 13. kesäkuuta klo 13.00-17.30. Aloitustapahtumassa saat kuulla alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja, inspiroivia puheita vety- ja akkuyhtiöiltä sekä kattavasti lisätietoja ohjelman tarjoamista mahdollisuuksista tulevien kuuden vuoden aikana.

Sinulla on myös mahdollisuus haastatella niin asiantuntijoita kuin yritysedustajiakin.

Tervetuloa tulevaisuuden energiaratkaisujen huipputapahtumaan!

Ilmoittautumiset ma 12.6. klo 15 mennessä Tomi Korhoselle (tomi.korhonen@businessfinland.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita, edistää matkailua ja investointeja sekä osaajien houkuttelua Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 760 asiantuntijaa noin 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. www.businessfinland.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Finland

Uraa uurtavat ilmastoratkaisut keskiössä Suomen COP28-paviljongin avauksessa4.12.2023 08:35:36 EET | Tiedote

Suomi avasi ensimmäisen maapaviljonkinsa YK:n ilmastokokous COP28:ssa Dubaissa 1.12.2023. Pääministeri Petteri Orpo toivotti paviljongin kumppaniyritykset, Suomen ilmastoneuvottelijat ja kansainvälisen yleisön tervetulleiksi paviljonkiin. Paviljonki esittelee kahden viikon ajan suomalaisten yritysten panosta ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun ja kutsuu kansainvälisiä vieraita lavalleen keskustelemaan keskeisistä ilmastoratkaisuista, kuten hiilen hinnoittelusta, sääntelyn roolista sekä tarvittavista teknologiaratkaisuista.

Ensimmäisenä Euroopassa – Suomen metaversumi-ekosysteemi lanseeraa metaversumi-aloitteen1.12.2023 13:08:29 EET | Tiedote

Business Finlandin, VTT:n, Oulun yliopiston ja yli 400 muun toimijan lanseeraaman metaversumi-aloitteen, Metaverse Initiative by Finnish Ecosystem, tavoitteena on tehdä Suomesta digitaalisten kokemusten tulevaisuuden suunnannäyttäjä, ja samalla keskittyä metaversumin eettiseen ja vastuulliseen kehittämiseen. Erityinen fokus on yksityisyydessä, käyttäjäturvallisuudessa ja yhteiskunnallisissa vaikutuksissa.

Tasavallan presidentti palkitsi maatalouskoneista tunnetun AGCO-konsernin pitkäaikaisena investoijana24.11.2023 12:42:35 EET | Tiedote

Yhdysvaltalainen AGCO-konserni palkittiin tänään ulkomaisena yrityksenä tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinnolla pitkäaikainen kansainvälinen investoija -palkintokategoriassa. AGCO on kansainvälinen edelläkävijä maatalouskoneiden ja täsmäviljelyratkaisujen kehittämisessä, valmistuksessa sekä jakelussa. Konserniin kuuluva traktorivalmistaja Valtra työllistää Suolahdessa noin 1 100 henkeä ja AGCO Power Nokialla 950 henkeä. Valtran voimansiirtotehtaan laajennus tuo lähivuosina 200 työpaikkaa lisää.

Suomalaisilla työnantajilla merkittävä rooli maahanmuuton onnistumisessa17.11.2023 07:55:00 EET | Tiedote

Suomalaiset työnantajat ovat avainasemassa kansainvälisen rekrytoinnin ja monikulttuurisen johtamisen onnistumisessa Suomen työmarkkinoilla, käy ilmi tuoreesta "Työnantajien kansainvälisen rekrytoinnin ja monikulttuurisen johtamisen kyvykkyys -kyselystä". Työnantajien kyvykkyydellä rekrytoinnissa ja työyhteisöjen johtamisessa on keskeinen rooli maahanmuuton onnistumisessa ja sen vaikutuksissa suomalaiseen yhteiskuntaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme