Business Finland

KUTSU MEDIALLE Business Finlandin Hydrogen & Batteries -ohjelman avaustapahtuma

Jaa

Tervetuloa tulevaisuuden energiaratkaisujen huipputapahtumaan Pörssitalolle tiistaina 13.6. klo 13.00-17.30.

Business Finland on käynnistänyt uuden ohjelman "Hydrogen & Batteries – Dual helix of decarbonization". Ohjelma kestää kuusi vuotta, vuoden 2028 loppuun asti. Uuden ohjelman päätavoitteena on saada suomalaiset yritykset ja sidosryhmät tarttumaan vety- ja akkuteollisuuden tarjoamiin valtaviin kaupallisiin mahdollisuuksiin pitkän aikavälin siirtymäkauden kasvussa.

Uuden ohjelman käynnistämiseksi järjestämme julkaisutapahtuman Pörssitalolla tiistaina 13. kesäkuuta klo 13.00-17.30. Aloitustapahtumassa saat kuulla alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja, inspiroivia puheita vety- ja akkuyhtiöiltä sekä kattavasti lisätietoja ohjelman tarjoamista mahdollisuuksista tulevien kuuden vuoden aikana.

Sinulla on myös mahdollisuus haastatella niin asiantuntijoita kuin yritysedustajiakin.

Tervetuloa tulevaisuuden energiaratkaisujen huipputapahtumaan!

Ilmoittautumiset ma 12.6. klo 15 mennessä Tomi Korhoselle (tomi.korhonen@businessfinland.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita, edistää matkailua ja investointeja sekä osaajien houkuttelua Suomeen. Organisaatiossa työskentelee 760 asiantuntijaa noin 40 toimipisteessä maailmalla ja 16 toimipaikassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. www.businessfinland.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Finland

Nokian johtama 120 kumppanin veturihanke kasvatti yli 200 miljoonalla eurolla tutkimus- ja kehitysinvestointeja Suomessa19.9.2023 08:14:00 EEST | Tiedote

Business Finland vauhdittaa globaalisti toimivien yritysten tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan (TKI) lisäyksiä Suomeen veturirahoituksella. Nokia-veturin ekosysteemikumppanit investoivat Business Finlandin osarahoittamissa projekteissa TKI-työhön yhteensä yli 200 miljoonaa euroa vuosien 2020-23 aikana. Veturihankkeissaan yritykset ratkovat merkittäviä tulevaisuuteen liittyviä haasteita. Tavoitteena on Suomen kilpailukyvyn kasvattaminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme