ValtiokonttoriValtiokonttori

Mediakutsu: eKuitti, verkkolasku ja hankintasanomat digitalouden välineinä

Jaa
Tule kuulemaan, kuinka digitaalisia toimintatapoja käyttämällä yritykset ja julkishallinto voivat säästää miljardeja euroa vuodessa.

Yrityksen digitalous -hankkeen visiona vuonna 2030 on kansallinen, muiden pohjoismaiden kanssa yhteentoimiva talouden toimijoiden ekosysteemi. Siinä tilaukset, verkkolaskut, sähköiset kuitit ja yrityksen taloustiedot liikkuvat eri osapuolten välillä saumattomasti, reaaliaikaisesti ja turvallisesti. 

Digitaloushankkeen Hankinnasta maksuun -tiimi vastaa hankintasanomien, verkkolaskun ja eKuitin kehitystyöstä sekä kansainvälisen Peppol-standardin jalkauttamisesta Suomeen. 

Järjestämme eKuittia, verkkolaskua sekä hankintasanomia taustoittavan mediatilaisuuden maanantaina 12.6. klo 10 – 11:30. Tilaisuus järjestetään Teamsissä. Tästä pääset osallistumaan. 

 

Tilaisuudessa vastaamme esimerkiksi näihin kysymyksiin: 

  • Hankinnasta maksuun -tiimin tavoitteet ja Valtiokonttorin rooli 
  • Mitä ovat eKuitti, verkkolasku ja hankintasanomat 
  • Yhteentoimivan digitalouden hyödyt 
  • Mitä on saavutettu tähän mennessä 
  • Mitä tullaan vielä tekemään hankkeen puitteissa 

Tilaisuudessa puhumassa ja keskustelemassa maksuliikepäällikkö Keijo Kettunen sekä asiantuntijat Hannu Kivinen, Pirjo Ilola ja Tomi Rusi.  

Tervetuloa! 

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt Eeva Holopainen, 0295 502 266 

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi RusiTaloushallinnon asiantuntijaTalous-, tieto- ja työelämä -toimiala

Tomi Rusi on taloushallinnon ja menojen käsittelyn prosessin asiantuntija. Tomi edistää erityisesti verkkolaskutusta.

Puh:0295 502 262tomi.rusi@valtiokonttori.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Valtiokonttori
Valtiokonttori
PL 14
00054 VALTIOKONTTORI

https://www.valtiokonttori.fi

Valtiokonttorissa tehdään merkityksellistä työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Olemme valtion varainhoidon ja korvauspalveluiden luotettava toteuttaja ja tietojohtamisen uudistaja. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntia, yhteisöjä ja yrityksiä – tiedolla ja taidolla.

Tutustu meihin ja tehtäviimme tarkemmin osoitteessa valtiokonttori.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtiokonttori

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme