DNA Oyj

DNA:n pääkonttori muuttaa – uusi monipuolinen ja yhteisöllisyyttä rakentava toimitila rakentuu Ilmalaan

Jaa
DNA:n uudeksi pääkonttoriksi on valittu uusi rakenteilla oleva Ilmalanlinna – inspiroiva, hyvinvointia tukeva ja yhteisölliseen työskentelyyn rohkaiseva kohtaamispaikka. DNA Talo siirtyy Käpylästä Ilmalaan kesällä 2024.

DNA tunnetaan erinomaisesta työkulttuuristaan, jonka keskiössä on hyvinvoiva henkilöstö. Tärkein tekijä DNA:n uudessa toimitilasuunnittelussa on ollut alusta lähtien kehittää henkilöstökokemusta entisestään – luoda yhteisöllinen ja hyvinvointia tukeva kohtaamispaikka.

”Olemme jo pitkään olleet edelläkävijä erinomaisessa henkilöstökokemuksessa. Haluamme kehittää sitä jatkuvasti, ja siksi myös uusien toimitilojemme suunnittelu lähti henkilöstöstämme. DNA:lla on pitkään rakennettu mutkatonta työkulttuuria, jossa jokaisella on vapaus päättää itse työn tekemisen tavoista ja paikoista. Yhdessä DNA:laisten kanssa syntyi toimitilastrategia, joka inspiroituu kodista ja rakentaa sekä hyvinvointia että yhteisöllisyyttä”, rahoitus- ja hallintojohtaja Jaakko Happo kertoo.

Ilmalanlinna tukee yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia

DNA:lla henkilöstöineen on merkittävä rooli Suomen digitaalisessa kehityksessä, siksi henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa, jotta jokainen DNA:lainen pystyy kehittämään ja rakentamaan suomalaisille sujuvaa arkea.

Nykyaikainen Ilmalanlinna tulee tarjoamaan DNA:laisille inspiroivan kohtaamispaikan, joka tukee hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä, mutta tarjoaa myös sopukat keskittymiselle.

"Yhteisöllisyyden tarve on noussut DNA:laisten toiveissa, ja uusi toimitila antaa meille loistavan mahdollisuuden vastata näihin. Rakennuksen ollessa uusi, pääsemme suunnittelemaan ja toteuttamaan tilat juuri meidän tarpeisiimme. Uskon, että Ilmalanlinnasta muodostuu meille tärkeä työskentelylle lisäarvoa tuova kohtaamis- ja yhteistyöpaikka, jonne saapuvat niin DNA:laiset kuin yhteistyökumppanimme", toteaa Happo.

DNA:n pääkonttori on sijannut Käpylässä vuodesta 2012. Uuteen Ilmalanlinnan toimipisteeseen muuttaa noin tuhat DNA:lla työskentelevää kesällä 2024.

Lisätietoja medialle:

rahoitus- ja hallintojohtaja Jaakko Happo, DNA Oyj, puh. 044 044 8018, jaakko.happo@dna.fi 
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi 

Kuvat

Lataa
DNA:n rahoitus- ja hallintojohtaja Jaakko Happo.
DNA:n rahoitus- ja hallintojohtaja Jaakko Happo.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA customers have the highest mobile data usage in Europe, new report reveals – video content being an especially significant contributor21.9.2023 09:45:00 EEST | Press release

DNA customers had the highest average mobile data usage per subscription in Europe during the first six months of 2023 and were among the top users of mobile data worldwide, according to research company Tefficient’s new report**. DNA’s expert says that the growing popularity of video content has played an especially important role in raising data usage. Despite this rise, energy consumption has remained reasonable thanks to the added energy efficiency of the 5G network.

DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa Euroopassa, kertoo tuore raportti – datamääriä kasvattaa etenkin liikkuva kuva21.9.2023 09:45:00 EEST | Tiedote

DNA:n asiakkaat käyttivät alkuvuonna eniten liittymäkohtaista mobiilidataa Euroopassa ja olivat myös koko maailman kärkijoukoissa, kertoo tutkimusyhtiö Tefficientin tuore raportti**. DNA:n asiantuntija sanoo etenkin liikkuvan kuvan yleistymisen kasvattavan datamääriä. Datamäärien lisääntyessä energiankulutus pysyy kuitenkin kohtuullisena, sillä 5G-verkon myötä energiatehokkuus paranee.

DNA’s 5G network already covers over five million people7.9.2023 10:15:00 EEST | Press release

Calculated based on place of residence, DNA’s 5G network already reaches nearly 92 per cent of the Finnish population – more than five million people across 237 localities. The most recent 5G locations in DNA’s network are Karijoki and Lappajärvi in South Ostrobothnia and Pomarkku in Satakunta. In addition to this, construction of 5G infrastructure for the Finnish Shared Network is underway in Eastern and Southern Finland. The construction of 5G infrastructure also improves 4G connections in the area.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme