Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

Kokkola Material Weekin uusi ilme viestii entistä vahvemmin vastuullisuudesta

Jaa
Kokkola Material Week järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran. Tuleva hybriditapahtuma käsittelee kemianteollisuutta, biotaloutta ja akkuteknologiaa, tuoden esille niin Kokkolan alueella, valtakunnallisesti kuin myös kansainvälisesti tapahtuvaa ajankohtaista tutkimusta ja kehitysnäkymiä. Tapahtuma järjestetään 20.-23.11.2023 Kokkolan kaupungintalolla, täysin etänä toteutettavaa maanantain PreKMW-tapahtumaa lukuun ottamatta. Lisäksi suosittu yleisöpäivä järjestetään Kauppakeskus Chydeniassa lauantaina 11.11.
Kokkola Material Week tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis ja Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.
Kokkola Material Week tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis ja Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.

-         Uudistimme tänä vuonna ilmeemme ja verkkosivumme kuvaamaan vielä aiempaa paremmin sitä matkaa, jota Kokkolan seudulla tehdään menestyksekkäästi yhä vastuullisempaa tulevaisuutta kohti! Tapahtumaan jo pitkältä ajalta vahvasti yhdistetyt musta ja valkoinen pallo pysyvät kuitenkin matkassa mukana. Uusi ilme ja verkkosivut osoitteessa www.materialweek.fi julkaistaan torstaina 8.6. Sivut täydentyvät ja rakentuvat kokonaisuuteensa vielä alkusyksyn aikana, kun julkaisemme tarkemman ohjelman. Jo nyt voin vakuuttaa, että luvassa on tänäkin vuonna todella laadukas ohjelmakattaus. Sivustolla voi jo käydä mm. tilaamassa itselleen muistutuksen siitä, kun varsinainen ilmoittautuminen syksyllä avataan, kertoo Kokkola Material Weekin Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.

Osallistujille täysin maksuton ja avoin tapahtuma on saavuttanut vuosien aikana vahvan ja tunnetun aseman kansainvälisenä kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian vuosittaisena tapahtumaviikkona. Koko viikko, Industry Meeting Pointia lukuun ottamatta, on seurattavissa myös streamin välityksellä.

-         On todella ilahduttavaa huomata, kuinka tunnettu ja tunnustettu Kokkola Material Weekistä on tullut tapahtumana, sen huomaa jo pelkästään tapahtumaan liittyvistä runsaista yhteydenottomääristä. Kiinnostus osallistua eri tavoin tapahtumaviikkoon on todella suurta ja esimerkiksi puolet Visit Kokkolalla myynnissä olevista näytteilleasettajapaikoista on jo varattu, jatkaa Birkman Neunstedt

Tänäkin vuonna Kokkola Material Weekin aikaan Kokkolassa kokoontuu useita eri verkostoja, jotka hyödyntävät laajaa ja monipuolista seminaariohjelmaa vierailujensa ohessa. Varsinainen Kokkola Material Week -ohjelma vetää puoleensa myös viikon aiheisiin liittyviä oheistapahtumia.

Seminaarien puheenaiheita ovat tänä vuonna muun muassa kestävä teollinen kehitys, sivuvirtojen hyödyntäminen ja kiertotalous laajemmin, osaajatarve ja siihen vastaaminen, energiasiirtymä ja ekosysteemien välinen yhteistyö. Kokkola Material Week on maksuton seminaarisarja, joka on tarkoitettu tutkijoille, yrityksille, päättäjille, opiskelijoille, aluekehittäjille, rahoittajille ja muille alasta kiinnostuneille. Myös kaupunkilaiset saavat oman perinteisen yleisötapahtuman.

-         Ilmeuudistus on huikea ja hieno asia, joka mahdollistaa myös tapahtuman tunnelman luomisen kannalta uusia juttuja! Tänäkin vuonna tapahtuma tulee jalkautumaan Kokkolan ydinkeskustaan Kauppakeskus Chydeniaan 11.11., jolloin on luvassa yleisölle yritysten ja toimijoiden erilaisia osallistavia esittelypisteitä ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa tapahtuman teemaan liittyen, kertoo Kokkola Material Weekin tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis.

KOSEK toimii tänäkin vuonna tapahtuman pääkoordinaattorina. Järjestelyissä ovat mukana: KOSEK, Kokkolan kaupunki, Centria-ammattikorkeakoulu, Geologian tutkimuskeskus, Kokkola Industrial Park, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, KPedu, Luonnonvarakeskus, Oulun yliopisto, Visit Kokkola ja Team Finland.

Lisätietoja:

Nora Birkman Neunstedt
Kokkola Material Week Brand Manager
KOSEK
nora.birkman.neunstedt@kosek.fi
044 7809 091

 

Kuvat

Kokkola Material Week tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis ja Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.
Kokkola Material Week tapahtumakoordinaattori Titta Tilvis ja Brand Manager Nora Birkman Neunstedt.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK
Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK
Kauppatori 5
67100 KOKKOLA

06 824 3400https://www.kosek.fi

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö.

KOSEK palvelee yrityksiä kaikissa niiden vaiheissa perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä mahdolliseen omistajanvaihdokseen saakka.

Palvelumme ovat maksuttomia kaikille Kokkolan ja Perhon alueella toimiville yrityksille.

KOSEK – yrityksesi kumppani kaikissa käänteissä.

***

Karlebynejdens Utveckling Ab KOSEK är ett närings- och utvecklingsbolag som ägs av Karleby stad och Perho kommun.

KOSEK betjänar företag i alla skeden; då man vill grunda ett företag, då det växer och då man vill etablera internationell verksamhet och ända fram till ett eventuellt ägarskifte.

Våra tjänster är avgiftsfria för alla företag som är verksamma i Karleby- och Perhoregionen.

KOSEK – ditt företags kompanjon i alla vändningar. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

Kokkola Material Weeks nya uppsyn förmedlar starkare hållbarhetstanken8.6.2023 10:30:00 EEST | Tiedote

I år ordnas Kokkola Material Week redan för elfte gången. Under det kommande hybridevenemanget behandlas kemiindustri, bioekonomi och batteriteknologi samt aktuell forskning och utvecklingsutsikter såväl i Karlebyregionen som nationellt och internationellt. Evenemanget ordnas den 20–23 november 2023 i Karleby stadshus, med undantag av måndagens PreKMW-evenemang som ordnas helt på distans. Lördagen den 11 november ordnas även det populära publikevenemanget i köpcentret Chydenia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme