Hartela

Tommi Tiihonen Hartela Etelä-Suomen urakka- ja kumppanuusliiketoiminnan johtajaksi

Jaa
Hartela Etelä-Suomen urakka- ja kumppanuusliiketoiminnan johtajaksi on nimitetty Tommi Tiihonen, 51. Hän aloitti tehtävässään 1.6.2023.

Tiihonen on koulutukseltaan talonrakennusinsinööri. Hän on viimeksi toiminut NCC:llä aluejohtajana ja toimialajohtajana. Hartelassa Tiihonen toimii urakka- ja kumppanuusliiketoiminnan johtajana ja Etelä-Suomen johtoryhmän jäsenenä.

Kumppanuusrakentamisessa Hartela toteuttaa monipuolisesti erityyppisiä hankkeita urakka-, allianssi- ja KVR-malleilla. Perinteisesti kumppanuuskohteet ovat olleet toimitiloja, teollisuutta ja kouluja, mutta viime vuosina myös asuntojen osuus on kasvanut. Jatkossa yhtiö haluaa olla hankkeissa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa mukana kehittämissä ja tuomassa oman osaamisensa laajasti hankkeen käyttöön.

”Hartela on toteuttanut vuosien varrella useita yhteistoiminnallisia hankkeita pääkaupunkiseudun ulkopuolella ja on hienoa, että markkinatilanteen muuttuessa hartiamme näiden toteuttamiseen pääkaupunkiseudulla ovat nyt leveämmät. Tommi on toivottu henkilö tuomaan laajan kokemuksensa koko talon käyttöön. Tommi osallistuu jatkossa vaativien hankkeiden sparrausryhmiin ympäri Suomea, edistäen yhteistyötä aluerajojen yli ja tuoden arvokkaan panoksensa hankkeiden toteutukseen”, sanoo Hartelan toimitusjohtaja Juha Korkiamäki.

”Tommilla on laaja kokemus rakentamisen eri osa-alueista ja asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä vankka kokemus projektijohto-, KVR- ja allianssihankkeista. Tommi tulee vahvistamaan osaamistamme erityisesti yhteistoiminnallisissa urakkamuodoissa. Haluan toivottaa Tommin lämpimästi tervetulleeksi perheyhtiö Hartelaan”, sanoo Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho.

”Ensimmäiset päivät Hartelassa ovat olleet antoisat. On hienoa päästä tutustumaan uuden talon kulttuuriin ja ihmisiin. Toimiminen lähellä asiakasta, yrityksen ketteryys ja hyvä porukka ovat tehneet Hartelassa vaikutuksen”, kertoo Tommi Tiihonen.

Yhteyshenkilöt

toimitusjohtaja Matti Aho, Hartela Etelä-Suomi Oy, 050 380 9983, matti.k.aho@hartela.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 550 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Perheyhtiö Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin, ja meillä on Avainlippu-tunnus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme