Vaasan kaupunki - Vasa stad

Utvärderingsberättelsen 2022 är publicerad

Dela
Revisionsnämndens utvärderingsberättelse för år 2022 har publicerats. I utvärderingsberättelsen behandlas bland annat verkställandet av stadens strategi som godkänts år 2022 och det nya ledningssystemet som baserar sig på strategiska ledningsgrupper. Dessutom utvärderas stadskoncernens ekonomiska utgångspunkter samt utvecklingen av så kallade kriskommunskriterier.

I utvärderingsberättelsen kontrolleras förverkligandet av de mål som ställts upp för stadens sektorer och resultatområden, i år kontrolleras till exempel målen för planläggningen och Vasaregionens avfallsnämnd. I utvärderingsberättelsen behandlas också främjandet av mer omfattande helheter som fastställts i strategin, så som invånarnas välmående eller klimatneutralitet.

Utvärderingsberättelsen har uppgjorts i ett tillgängligt format på Vasa stads webbplats vaasa.fi. En PDF-version finns bifogat i föredragningslistan från stadsförvaltningens möte 12.6.2023.

Bekanta dig med utvärderingsberättelsen på adressen: https://www.vaasa.fi/sv/utvarderingsberattelse-2022/

Föredragningslistor och protokoll: https://www.vaasa.fi/sv/info-om-vasa-och-regionen/vasa-stad-organisation-och-beslutsfattande/beslutsfattande/foredragningslistor-protokoll-och-tjansteinnehavarbeslut/

Nyckelord

Kontakter

Revisionsnämndens ordförande Heimo Hokkanen
tel. 040 557 6611, heimo.hokkanen@vaasa.fi

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

I Vasa, Nordens energihuvudstad, är det lätt att vara lycklig. 

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum