Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 96 miljoonaan euroon - Suomeen kaksi 147 000 euron voittoa sekä kolme 74 000 euron pottia

Jaa

Eurojackpotin perjantai-illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten tiistain arvonnassa potti kohoaa jo 96 miljoonaan euroon. Suomeen tuli illan arvonnassa kaksi 147 000 euron voittoa, jotka osuivat Kokkolaan ja Helsinkiin.

Eurojackpotin kierroksen 23/2023 perjantain arvonnan oikea rivi on 8, 13, 24, 35 ja 46. Tähtinumerot 6 ja 8.

Täysosumia ei löytynyt, joten tiistaina Eurojackpotin potissa on jo noin 96 miljoonaa euroa.

Suomeen osui illan arvonnassa kaksi 5+1 -oikein riviä, joilla voitti 147 685 euroa. Voitot osuivat nettipelaajalle Helsinkiin ja nettipelaajalle Kokkolaan. Veikkaus.fi:ssä rivinsä pelanneet voittajat saavat pottinsa suoraan pankkitililleen.

Illan arvonnassa löytyi yhteensä peräti 17 kappaletta 5+1 -voittoja. Kokkolan ja Helsingin lisäksi voittoja matkasi yhdeksän Saksaan, yksi Norjaan, yksi Kroatiaan, yksi Italiaan, yksi Sloveniaan, yksi Ruotsiin ja yksi Slovakiaan.

Suomesta löytyi tänään myös kolme 5+0 -oikein riviä, joilla voitti 74 520 euroa. Voitot osuivat nettipelaajalle Tyrnävälle, nettipelaajalle Vantaalle sekä 25 osuuden nettiporukkapeliin, jossa oli voittajia eri puolelta Suomea. Nettiporukkapelin oli tehnyt iisalmelainen pelaaja, jolla oli itsellään kolme osuutta porukkapelistään.

Kaikkiaan 5+0 -voittoja löytyi 19 kappaletta ympäri Eurooppaa. Suomeen osuneiden voittojen lisäksi 74 520 euron voittoja matkasi kaksitoista Saksaan, yksi Italiaan, yksi Hollantiin, yksi Kroatiaan ja yksi Puolaan.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 8 3 6 4 8 7 8. Täysosumia ei löytynyt.

Jokerista löytyi kolme kuusi oikein -riviä. Yksi voittoriveistä oli pelattu tuplattuna ja voitto kasvoi 40 000 euroon, kun viimeinen numero osui kohdalleen. Kahdella muulla Jokerin kuusi oikein -rivillä voitti 20 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Oslo 42. Lomatonneja voitettiin kahdeksan kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme