Tekonivelsairaala Coxa

Coxalla on paras maine sote-alan organisaatioista jo kolmatta kertaa peräkkäin

Jaa
Coxa on sijoittunut jo kolmatta vuotta peräkkäin ensimmäiseksi T-Median toteuttamassa valtakunnallisessa sosiaali- ja terveysalan Luottamus&Maine erikoistutkimuksessa.

Tekonivelsairaala Coxa on sijoittunut jo kolmatta vuotta peräkkäin ensimmäiseksi T-Median toteuttamassa valtakunnallisessa sosiaali- ja terveysalan Luottamus&Maine erikoistutkimuksessa. Tutkimuksessa oli mukana 35 yksityistä, julkista ja kolmannen sektorin sote-alan toimijaa. Tutkimus toteutettiin 17.3.-14.4.2022 ja siihen vastasi 6086 suomalaista.

Tutkimuksessa maine koostuu kahdeksasta osa-alueesta, joita ovat palvelut, hallinto, johto, innovaatiot, vuorovaikutus, talous, työpaikka ja vastuullisuus. Coxan maineen kaikki osa-alueet ovat hyvällä tai erinomaisella tasolla. Vuonna 2023 Coxan maineen kokonaistulos oli 3.79, mikä on paras sote-alan organisaatioista.

T-Median toimitusjohtaja Harri Leinikan mukaan Coxan menestyminen tutkimuksessa on seurausta hyvin tehdystä asiakastyöstä. ”Näin pitkäkestoinen mainemenestys ja jatkuvasti korkealla pysynyt mainearvosana ei voi olla seurausta yksittäisistä medianäkyvyyksistä tai viestinnällisistä tempauksista. Coxalla tehdään töitä hyvin asiakaslähtöisesti, jokainen yksilönä kohdaten. Henkilöstö rakentaa kokemusta ja sitä kautta syntyvää mielikuvaa asiakaspolun alusta loppuun saakka. Hyvät kokemukset tuloutuvat vahvana maineena laajemminkin, kun tyytyväiset asiakkaat kertovat niistä lähipiirilleen ja siitä yhä edelleen," Leinikka toteaa.

Coxan mainetulos on erittäin vahva myös muiden toimialojen yrityksiin verrattuna – arvosana kohoaa korkeammalle kuin esimerkiksi Marimekolla (3.74) tai Valiolla (3.77).

Coxan toimitusjohtaja Kristiina Michelsson iloitsee hyvästä tuloksesta. ”On hienoa nähdä, että ammattilaistemme tärkeä työ potilaidemme hyväksi näkyy myös tutkimustuloksissa. Suomalaiset luottavat palveluihimme, mikä merkitsee meille todella paljon,” Michelsson tiivistää.

Lisätietoja: https://t-media.fi/sote-yritysten-maine-on-parempi-kuin-alan-yleismaine-laakarikeskus-aava-on-onnistunut-nostamaan-mainettaan-eniten/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tekonivelsairaala Coxa
Niveltie 4
33520 TAMPERE

03 311 715https://www.coxa.fi

Tekonivelsairaala Coxa on Suomen ainoa tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala. Coxa on täysin julkisomisteinen yhtiö ja toimipisteemme sijaitsee Tampereen yliopistollisen sairaalan kampusalueella.

Teemme vuosittain yli 6000 tekonivelleikkausta ja työllistämme yli 300 alan ammattilaista. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna huippuluokkaa ja potilasvahinkojen määrä Coxassa on n. 50% pienempi kuin muissa Suomen sairaaloissa. Teemme aktiivisesti myös tutkimus-, koulutus- ja opetustoimintaa.

Tärkeimpänä tavoitteenamme on tarjota potilaille parasta mahdollista hoitoa ja auttaa heitä palaamaan takaisin toimintakykyiseen arkeen. Yksilöllisen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon.

Coxa – Askeltesi tukena

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tekonivelsairaala Coxa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme