Juustoportti Oy

Juustoportti rakentaa uuden tehtaan Kuopioon

Jaa

Juustoportti-konserniin kuuluva Kasvisgalleria rakentaa uuden ruokatehtaan siivittämään voimakasta kasvuaan. Rakennustyöt aloitetaan Kuopion Pienen Neulamäen alueelle ja tehtaan on määrä valmistua vuoden 2024 loppupuoliskolla. Uuteen tehtaaseen siirtyminen kaksinkertaistaa Kasvisgallerian tuotantokapasiteetin ja mahdollistaa lisäinvestoinnit tulevina vuosina.

”Olemme onnistuneet kasvattamaan toimintaamme niin, että uskallamme investoida uuteen, suurempaan tehtaaseen. Uusi tehdas auttaa meitä vastaamaan kasvavaan valmisruokamarkkinaan ja lähivuosien aikana voimme myös luoda jopa kymmeniä uusia työpaikkoja Kuopioon”, kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari.

Kasvisgalleria valmistaa erilaisia annospakattuja ruokatuotteita vähittäiskauppaan, sekä monipuolisia tuotteita foodservice-alan ja teollisuuden käyttöön. Uusi tehdas mahdollistaa tuotantokapasiteetin kasvattamisen sekä erilaisiin tuoteryhmiin laajentamisen.

”Investointi on meille merkittävä ja olemme iloisia voidessamme toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelmamme. Nykyinen elintarviketila Leväsellä on täysin toimiva, mutta toiminnan kasvaessa tarvitsemme reilusti lisää tilaa. Toivommekin että löydämme Leväsen tiloihin uuden yrittäjän, jolle mahdollistuu samanlainen kasvutarina kuin meille”, iloitsee Kasvisgallerian johtaja Mikko Peltola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kasvisgalleria

Kasvisgalleria aloitti toimintansa Peltolan perheen maatilalla vuonna 1992. Toiminnan kasvaessa yritys siirtyi 2500 m² tiloihin Leväselle Satulasepänkadun varrelle. Vuonna 2010 Kasvisgalleria liittyi osaksi Juustoportti-konsernia. Kasvisgalleria työllistää vakinaisesti noin 30 työntekijää, lisäksi sesonkiaikoina on kymmeniä kausityöntekijöitä.

Juustoportti

Juustoportti on kasvanut noin 30 vuodessa pienestä maatilajuustolasta 300 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on Jalasjärvellä sijaitsevan meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi liikenneasemat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä, Ylöjärvellä ja Kuopiossa, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvisgalleria Kuopiossa, sekä toimisto Helsingissä. Juustoportin liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Juustoportti Oy

Paulig on sopinut Frezza-brändin ja -liiketoiminnan myymisestä Juustoportille9.3.2023 12:00:00 EET | Tiedote

Paulig toi 20 vuotta sitten Frezza-tuotteiden myötä Suomeen täysin uuden kylmien kahvijuomien segmentin ja suomalaiset ovat saaneet nauttia erilaisista Frezza-mauista ja virkistävistä hemmotteluhetkistä vuosikymmenien ajan. Nyt Paulig on sopinut Frezza-brändin myymisestä Juustoportille, jonka on tarkoitus jatkaa brändin menestystarinaa ja myyntiä tulevaisuudessa. Kaupan suunniteltu täytäntöönpano on 31.3.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye