Flow Festival

Helsingin kiinnostavimmat klubit esillä Flow Festivalin X Gardenissa

Jaa

Flow Festival tuo vuoden 2023 festivaalille Helsingin klubiskenen monimuotoisuutta esittelevän uuden venuensa X Gardenin. Venuen ohjelman ovat kuratoineet kolme kaupungin kiinnostavinta klubikonseptia, jotka valtaavat kukin tilan yhtenä festivaalipäivänä. Perjantain ohjelmasta vastaa ruskeaa ja mustaa queer-kulttuuria juhlistava Club U-Haul, lauantaista boheemin yöelämän ilosanomaa levittävä Club Zero ja sunnuntaista rave-trance-tekno -ilmiö Korgy. Uusi X Garden -venue korvaa paikalla aikaisempina vuosina nähdyn Red Gardenin.

Kuva: Flow Festival / Kiril Kainulainen
Kuva: Flow Festival / Kiril Kainulainen

Club U-Haul on kolmen ystävän Sophia Wekesan, Meriam Trabelsin ja Caroline Suinnerin perustama klubi ja bilekonsepti. Club U-Haulin tehtävänä on palvella yhteisöään ja juhlistaa ruskeaa ja mustaa queer-kulttuuria. U-Haul X Garden valtaa Flow Festivalin perjantaina, kun ohjelmassa esiintyvät rajoja rikkova australialainen DJ C. FRIM, Suomen ykkösräppäri ja energisillä seteillä lumoava DJ Yeboyah, persialaisista juuristaan musiikissa ammentava MORA, DJ-duo FWU, muun muassa dancehallia ja amapianoa soittava Lulu sekä Flow’ssa viime vuonnakin yleisöä ihastuttanut DJ Renaz. Lisäksi U-Haul X Gardenissa nähdään joukko tanssijoita ja poikkitieteellisiä taiteilijoita, jotka nostavat klubin tunnelmaa sekä turvallisemman tilan hostit, jotka varmistavat jokaisen bilettäjän viihtyvyyden ja toivottavat kunkin osallistujan tervetulleeksi tilaan omana itsenään. 

Lauantaina X Gardenin ohjelman kuratonnista vastaa helsinkiläisen levy-yhtiön BELOW0:n järjestämä klubi-ilta Club Zero, joka on hetkessä saavuttanut huiman suosion uniikin ohjelmistonsa ja eksentristen markkinointikeinojensa ansiosta. BELOW0:n boheemi lähestymistapa yöelämän kuratointiin on luonut Club Zerolle kulttimaisen seuraajakunnan. Club Zero X Gardenin lavalle nousevat uraauurtavan Sad Boys -musiikkikollektiivin perustajajäsen Yung Sherman, Casual Gabberz -ryhmän perustajajäsenenä tunnettu DJ ja tuottaja Paul Seul,  helsinkiläinen taiteilija, DJ ja BELOW0:n perustaja Glayden livesetillään sekä tanssittavia rytmejä tarjoileva DJ Soulseek. Lisäksi ohjelmassa nähdään vanhan koulukunnan progressiivisesta trancesta ja teknosta ammentava DJ JVS, BELOW0-artistit inter alia ja Niko Demus b2b-seteillään, immersiivisiä kokemuksia genrejä ylittävillä setillään tarjoava MFM sekä 90-luvun elektroniseen musiikkiin syventyvä Mechanic

Sunnuntaina Flow’n X Gardenissa saadaan kokea tunnelmaa à la Korgy. Korgy on queer, ironisen humoristinen rave-trance-tekno -ilmiö, joka tunnetaan Helsingin kuumimpien juhlien järjestäjänä. Korgyn ytimessä on avoimen ilmapiirin luominen, jossa jokainen voi vapaasti ilmaista itseään. Kaikki saavat nauttia sykkivästä tanssimusiikista, joka ei ota itseään liian vakavasti. Korgy X Gardenin lavalla nähdään Trance Dance Musicin lähettiläät, berliiniläinen DJ Heartstring, Korgyn resident-DJ:t Miika2TheMax, räjähtävistä esiintymisistään tunnettu helsinkiläinen ceb sekä Korgy-perheen jäsen Lara Silva. Lisäksi Korgy X Gardenin valtaavat housea ja teknoa soittava Sallidoing, lupaava DJ CNA Wellness Center -performanssillaan, rehellistä reivihenkeä tarjoileva Joonas K sekä Korgyn resident-DJ ja legendaarisen Club La Persénkin taustahahmona tunnettu Little Miss Anti-Social Butterfly 2.0 Effective Voluptuous.

X Gardenin maailmanluokan DJ-setit, lumoavat performanssit ja uniikit klubikonseptit yllättävät, tanssittavat ja ihastuttavat. Jokainen kollektiivi luo venuelle ainutlaatuisen tunnelman, joka pitää kokea itse. 

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 11.–13.8.2023. Yhteensä Flow Festivalilla esiintyy lähes 150 artistia. Esiintymässä mm. Lorde, Blur, Wizkid, Kaytranada, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo, Pusha T, Caroline Polachek, Suede, Moderat ja monia muita.

Tutustu koko ohjelmaan Flow Festivalin nettisivulla: https://www.flowfestival.com/artists/

Flow Festival 2023 pääyhteistyökumppani on Heineken Silver. Muita kumppaneita ovat Polestar, YouTube, Vaasan, Oddlygood, Lanson, POOL by Antilooppi, Helsingin kaupunki ja Tietoevry. Mediakumppaneita ovat Helsingin Sanomat, Clear Channel, Radio Helsinki, Finnkino ja Resident Advisor ja tuotantokumppaneita Creative Technology, Sun Effects ja Stopteltat.

Liput:
Ticketmaster www.ticketmaster.fi p.0600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.0600-1-1616
3 päivän lippu: 239 €
2 päivän lippu: 189 €
1 päivän lippu (la): 135 €
1 päivän lippu (pe & su): 119 €

3 päivän Gold-lippu: 345 €
1 päivän Gold-lippu: 189 €
Hinnat voimassa toistaiseksi. Lipun hinta sisältää palvelumaksun.

Lehdistökuvat: https://www.flowfestival.com/flow-festival/media/ 

Media-akkreditointi: https://gest.fi/customers/aedhjf/5088?lang=fi

Yhteyshenkilöt

Linkit

Flow Festival

Flow Festival on rakkaudesta musiikkiin ja kaupunkikulttuuriin syntynyt helsinkiläinen festivaali, joka on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow on kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on tarkoin kuratoitu, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kokonaisuus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille elämyksiä vuosi toisensa jälkeen. Seuraava Flow Festival järjestetään 11.–13.8.2023 Helsingissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Flow Festival

Maailman parhaat DJ:t tanssittavat Flow Festivalin Heineken Backyardilla3.4.2024 11:00:10 EEST | Tiedote

Flow Festivalin vaikuttava DJ- ja klubimusiikin kokoelma täydentyy, kun festivaali julkaisee valloittavasta tunnelmastaan tutun Backyardin esiintyjät. Tänä vuonna venue toteutetaan yhdessä festivaalin pääyhteistyökumppani Heinekenin kanssa. Flow Festivalin vehreä takapiha tarjoaa moninaisen kokoelman mukaansatempaavaa musiikkia, kun lavalle astuvat muun muassa Body & Soul: Danny Krivit, Joe Clausell & François K, Blck Mamba, livwutang, Nala Brown, Desiree, Bayetë, Esa b2b Suze Ijó, Norsicaa ja monia muita.

Flow Festivalin Balloon 360° -lavan ohjelma on julki27.3.2024 11:12:12 EET | Tiedote

Balloon 360° -lava on Flow Festivalin ainutlaatuinen maamerkki, joka on tunnettu musiikillisesti monipuolisesta ja kansainvälisestä ohjelmastaan. Tänä vuonna lumoavalla Balloonilla nähdään ajankohtainen joukko kiinnostavia musiikintekijöitä ympäri maailman, kun lavalla kuullaan musiikkia muun muassa Brasiliasta, Pakistanista, Indonesiasta, Palestiinasta ja Kongon demokraattisesta tasavallasta. Balloonilla esiintyvät brasilialaisen musiikin elävä legenda Marcos Valle, Grammy-palkittu pakistanilainen laulaja ja säveltäjä Arooj Aftab, vaihtoehtoisen soulin ja R&B:n kiinnostavin tähti serpentwithfeet, palestiinalainen elektronista musiikkia ja Lähi-idän perinteistä dabkea yhdistelevän shamstep-genren sanansaattaja 47SOUL, tämän hetken kuumin soul-yhtye Thee Sacred Souls ja monet muut.

Flow Festival julkistaa uusia esiintyjiä ja festivaalin päiväkohtaisen ohjelman7.2.2024 11:00:00 EET | Tiedote

Flow’n 20-vuotisjuhlan ohjelmisto on saanut täydennystä, kun elokuussa Suvilahteen saapuvat vastikään Lontoon O2-areenan hetkessä loppuunmyynyt R&B:n uusin supertähti RAYE, punk-rockin instituutio IDLES, vaihtoehtomusiikin ikoni Blonde Redhead sekä lukuisat muut kansainväliset ja kotimaiset huippunimet. Lisäksi festivaali vapauttaa myyntiin kaikki lipputyypit ja julkistaa päiväkohtaisen ohjelman.

Flow Festivalin aiheuttama luonnonvarojen kulutus ja päästöt pienenivät entisestään vuonna 202324.1.2024 13:00:00 EET | Tiedote

Flow on saanut vuoden 2023 festivaalin hiili- ja materiaalijalanjälkilaskennan päätökseen. Laskenta osoittaa, että niin festivaalin päästöjä mittaava hiilijalanjälki kuin luonnonvarojen kulutusta mittaava materiaalijalanjälki pienenivät vuoteen 2022 verrattuna muun muassa tuotannollisten ratkaisujen, vegaaniruoan määrän kasvun sekä artistien vähentyneiden lentokilometrien ansiosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye