Varsinais-Suomen ELY-keskus

Liikenneturvallisuutta parannetaan Sauvossa rakentamalla kiertoliittymä Saustilantien ja Karunantien liittymään (Varsinais-Suomi)

Jaa
Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa kiertoliittymän rakentamisen Sauvoon maantielle 181 Saustilantien ja Karunantien liittymään. Rakennettava kiertoliittymä tulee nykyisen nelihaaraliittymän kohdalle.

Rakentamistöiden on tarkoitus käynnistyä kesä-heinäkuun vaihteessa. Kiertoliittymä valmistuu vuoden loppuun mennessä. Rakennustöiden aikana yleinen liikenne kulkee työmaa-alueen läheisyydessä, ja jalankulkijoiden sekä pyöräilijöiden yhteydet ovat liittymäalueella käytössä koko rakennustöiden ajan. Töistä aiheutuu haittaa liikenteelle, pahoittelemme työn aiheuttamaa haittaa tiellä liikkujille.

Liikennemäärä maantiellä 181 liittymästä Paimion suuntaan on noin 4 400 ajoneuvoa vuorokaudessa ja Kemiön suuntaan noin 3 200 ajoneuvoa vuorokaudessa. Saustilantien liikennemäärä on noin 1 900 ajoneuvoa vuorokaudessa ja Karunantiellä noin 680 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Sauvon alueella rakennetaan parhaillaan jalankulku- ja pyöräilyväylää. Rakennustöiden liikennejärjestelyt ja työvaiheet suunnitellaan huolellisesti ja samalla pyritään vähentämään työmaiden aiheuttamaa liikennehaittaa.

Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa.

Urakoitsijana kohteessa toimii Oteran Oy.

Sauvon kiertoliittymähanke kartalla (maps.google.fi)

Lisätietoja:

-Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Aku Reini, puh: 0295 022 190 ja sähköposti aku.reini@ely-keskus.fi

-Oteran Oy, työpäällikkö Kimmo Kanerva, puh: 0400 125 477 ja sähköposti kimmo.kanerva@oteran.fi ja vastaava työnjohtaja Joonas Särvä, puh: 050 559 4613 ja sähköposti joonas.sarva@oteran.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen ELY-keskus
Varsinais-Suomen ELY-keskus
Itsenäisyydenaukio 2
20800 Turku

0295 022 500 (vaihde)http://www.ely-keskus.fi/varsinais-suomi

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Uudessakaupungissa Kalannin keskustassa Pankkitie suljetaan rakennustöiden vuoksi – liikenne siirretään kiertotielle 12. heinäkuuta9.7.2024 13:18:17 EEST | Tiedote

Uudenkaupungin kaupunki rakennuttaa yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa Kalannin keskustassa Pankkitien ja Pruukintien kohdan parannushanketta. Pankkitiellä kulku välillä kantatie 43 ja Mannersuontie katkaistaan rakentamistöiden ajaksi, ja liikenne ohjataan kiertotielle. Kiertotie kantatie 43:lta Pankkitielle kulkee Valintien ja Mannersuontien kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye