Osuuskunta KPY

Enfon ja Voimatelin hallitukset uudistuvat

Jaa
Osuuskunta KPY suoraviivaistaa tytäryhtiöidensä Enfon ja Voimatelin johtamista. Tavoitteena on parantaa tiedonkulkua, sujuvoittaa päätöksentekoa ja vahvistaa yhteistä tilannekuvaa KPY:n ja konsernin tytäryhtiöiden välillä.
Anssi Lehikoinen, KPY:n toimitusjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Anssi Lehikoinen, KPY:n toimitusjohtaja Kuva: Markus Aspegren

Enfon ja sen tytäryhtiön Epicalin hallituksien uudeksi puheenjohtajaksi on nimetty KPY:n toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen. Hallituksien jäseniksi on nimetty KPY:n sijoitusjohtaja Kirsi Huusko sekä KPY:n lakiasiainjohtaja Teemu Pieviläinen.

Myös Voimatelin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on nimetty Anssi Lehikoinen ja hallituksen jäseneksi Teemu Pieviläinen. Lisäksi hallituksen jäseneksi on nimetty KPY:n talousjohtaja Jenni Ahava.

”Molemmat yhtiöt toteuttavat strategista uudistumista ja tekevät töitä liiketoiminnan kannattavuuden palauttamiseksi. Tiivis kommunikaatio yhtiön johdon ja omistajan välillä sekä päätöksenteon sujuvuus vahvistavat onnistumisen edellytyksiä,” kommentoi Anssi Lehikoinen.

Hallitusnimitykset on tehty Enfon ja Voimatelin yhtiökokouksissa 22.6.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Anssi Lehikoinen, KPY:n toimitusjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Anssi Lehikoinen, KPY:n toimitusjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Lataa
Jenni Ahava, KPY:n talousjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Jenni Ahava, KPY:n talousjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Lataa
Kirsi Huusko, KPY:n sijoitusjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Kirsi Huusko, KPY:n sijoitusjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Lataa
Teemu Pieviläinen, KPY:n lakiasiainjohtaja  Kuva: Markus Aspegren
Teemu Pieviläinen, KPY:n lakiasiainjohtaja Kuva: Markus Aspegren
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskunta KPY
Osuuskunta KPY
Viestikatu 7 A
70600 KUOPIO

Vaihde 017 369 7800http://www.kpy.fi

140-vuotias KPY on arvopohjainen osuuskunta, jonka omistaa Osuuskunta KPY:n osuudenomistajien muodostama yhteisö.

Haluamme luoda elinvoimaa omaa toimintaamme laajemmin sijoittamalla arvopohjaamme sopiviin, toimintansa käynnistys- ja alkuvaiheen ohittaneisiin kannattavan kasvun yhtiöihin sekä kehittämällä modernia työpäiväkokemusta edistäviä toimitilakiinteistöjämme ja palveluitamme.

Visionamme vuoteen 2026 on olla liike-elämän ekosysteemi, joka on yksi Suomen arvostetuimmista menestyjien kasvuympäristöistä. Tätä visiota toteutamme sekä omistamalla aiempaa monipuolisemmin kiinnostavia yhtiöitä (KPY Momentum -strategia) että luomalla ekosysteemejä ja yhteisöjä, jotka houkuttelevat osaajia ja luovat edellytyksiä yritysten kasvulle (KPY Nova -strategia). Katsomme, että Momentum ja Nova -strategialinjamme täydentävät ja tukevat luontevasti toinen toisiaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta KPY

KPY-konsernin liiketulos parantui merkittävästi edellisestä vuodesta9.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

KPY-konsernin tilikauden 2023 operatiivinen tulos kehittyi myönteisesti. Konsernin liikevaihto, käyttökate ja liiketulos vahvistuivat edellisvuoteen verrattuna. Tytäryhtiöistä Novapolis ylsi erinomaiseen tulokseen liiketoimintaa kasvattaen ja kannattavuuttaan edelleen vahvistaen. Konsernin painopiste on ollut Novapoliksen aktiivisen kehittämisen ja tuloksen lisäksi Voimatelin ja Enfon kannattavuuden parantamisessa. Strategian mukainen työ kannattavuuden vahvistamiseksi jatkuu.

Osuma Henkilöstöpalvelut nousi henkilöstöalan suurimpien joukkoon21.3.2024 08:51:42 EET | Tiedote

Kuopiossa sijaitseva Osuma Henkilöstöpalvelut on noussut henkilöstöalan 20 suurimman yrityksen joukkoon, sijoittuen suoraan listauksen 17. sijalle. Henkilöstöalan liikevaihdon kehitystä seuraava lista julkaistaan Henkilöstöala Hela ry:n toimesta. Osuman sijoituksen myötä listalla on pitkästä aikaa toimija Itä-Suomesta. Useimmat listalla olevista yrityksistä ovat päätoimipaikaltaan Helsingissä tai Tampereella.

Märit Sareyko Epicalin uudeksi toimitusjohtajaksi20.3.2024 10:16:16 EET | Tiedote

Pohjoismaissa toimiva datakonsultointiyritys Epical saa uuden toimitusjohtajan, kun muun muassa Valtech Nordicsin toimitusjohtajana toiminut ja Stora Enson CIO:n tehtävää aiemmin hoitanut ruotsalainen Märit Sareyko aloittaa uudessa toimessa 1. huhtikuuta. Hän korvaa tehtävää aiemmin hoitaneen Mikko Valorinnan. Sareyko tuo Epicaliin osaamista muutosjohtamisesta ja syvällistä ymmärrystä pohjoismaisesta IT-markkinasta. Hän lähtee kehittämään yrityksen tuottavuutta sekä ylläpitämään Epicalin erinomaista asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye