Demariopiskelijat

Iris Nordman valittu Demariopiskelijoiden Viestintä- ja Edustajistovaalikoordinaattoriksi

Jaa

Demariopiskelijoiden liittohallitus on yksimielisesti valinnut liiton uudeksi viestintä- ja edustajistovaalikoordinaattoriksi Iris Nordmanin. Nordman tulee vastaamaan viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä edustajistovaalikiertueen koordinoinnista.

Sosialidemokraattiset Opiskelijat - SONK ry:n liittohallitus on valinnut Demariopiskelijoiden uudeksi viestintä- ja edustajistovaalikoordinaattoriksi Varsinais-Suomalaisen Iris Nordmanin. Nordman on 22-vuotias tradenomiopiskelija ja kokenut opiskelijakentän toimija, joka on vaikuttanut muun muassa Turun kuntapolitiikassa, Turun ammattikorkeakoulun edustajana sekä Demariopiskelijoiden ja Demarinuorten paikallistoiminnassa. Nordman toteutti aiemmin keväällä pääministeri Marinin eduskuntavaalikampanjointia.

“Iriksen kokemus korkeakoulujen opiskelijaliikkeestä ja vaalikampanjoinnin koordinoinnista, sekä hänen terävä järjestöllinen osaamisensa tekivät vaikutuksen. Nordmanin luova ja laaja-alainen osaaminen markkinoinnista ja visuaalisen sisällön luomisesta mahdollistaa Demariopiskelijoiden kehittämisen vaikuttavammaksi koulutuspoliittiseksi toimijaksi koko korkeakoulusektorilla. Hän on edellisissä työtehtävissään osoittanut olevansa päämäärätietoinen ja nopeasti asioita oppiva tiimitekijä. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme”, toteaa Demariopiskelijoiden pääsihteeri Susan Saarinen.

Nordman kertoo innostuneena odottavansa syksyn edustajistovaalitapahtumien koordinointia ja viestinnän strategista kehittämistä. ”Ihan mahtavaa päästä osaksi Demariopiskelijoiden tiimiä! Työssäni viestinnän ja edustajistovaalien koordinaattorina haluan tehdä opiskelijoiden näköistä viestintää ja tukea aktiiveja vaalityössä ympäri Suomea!” 

Viestintä- ja edustajistovaalikoordinaattori tulee vastaamaan viestinnän suunnittelusta ja edustajistovaalikiertueen koordinoinnista. Lisäksi Nordman tukee järjestön valtakunnallisten verkostojen ylläpitämistä. Demariopiskelijoiden liittohallitus valitsi Nordmanin kokouksessaan 22. kesäkuuta 2023. Nordman aloitti työskentelyn Porin SuomiAreenassa.

Lisätietoja:

Susan Saarinen

Puheenjohtaja

Sosialidemokraattiset opiskelijat - SONK ry

+358417082861

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Demariopiskelijat - rohkeaa koulutus- ja opiskelijapolitiikkaa

Sosialidemokraattiset opiskelijat - SONK ry on puoluepoliittinen opiskelijajärjestö, joka toimii koulutuspoliittisena asiantuntijana SDPn sisällä. Yhdistys tarjoaa nuorille ja opiskelijoille mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen sekä järjestää jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia ja asiantuntijaluentoja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Demariopiskelijat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye