Finnlamelli Kuningattarenhelmi Loviisan asuntomessuilla on suomalainen unelma

Jaa

Suomalaisten unelmakoti on hirrestä rakennettu omakotitalo pikkukaupungissa, järven tai meren rannalla. Juuri sellainen on Loviisan Asuntomessuille rakennettu Finnlamelli Kuningatterenhelmi.

Suomalaisten asumisunelmia selvitetään säännöllisesti erilaisin kyselytutkimuksin. Tulokset eivät juurikaan trendien mukaan muutu, vaan jo vuosikausia suomalaisten unelmakoti on ollut omakotitalo järven tai meren rannalla, pikkukaupungin keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä. Rakennusmateriaaleista hirsi on suosikki.

Myös sisustuksen osalta suomalaisten maku on varsin yhtenäinen. Kodilta toivotaan pelkistettyä ja käytännöllistä skandinaavista tyyliä, aikaa kestäviä materiaalivalintoja ja luonnonläheistä värimaailmaa.

Finnlamelli Kuningattarenhelmi on juuri tällainen, suomalaisten unelmakoti. Sitä se on myös rakennuttajaperheelle Jenna Aallolle, Dani Ryynäselle ja heidän pienelle Amanda-tyttärelleen.

“Kun tarjolla oli merenrantatontti meidän omassa kotikaupungissa, valinta lähteä rakennuttamaan oli aika helppo”, Dani Ryynänen muistelee.

“Tämä koti on pitkäaikaisen unelman täyttymys”, Aalto jatkaa.

Koti on samalla kesämökki

Asuntomessuilla on tänä vuonna havaittavissa yksi selkeä trendi. Merellisellä asuinalueella lomatunnelmaa on tuotu myös kotiin, eikä erillistä kesämökkiä tai loma-asuntoa tarvita. Myös Finnalamelli Kuningattarenhelmi on sen asukkaille samaan aikaan koti ja kesämökki.

“Merenrantatontilla pääsee uimaan omasta rannasta, ja vanhoista konteista rakennetussa pihasaunassa on mökkitunnelmaa. Saunamökissä voi myös majoittaa vieraita”, Aalto kertoo.

Sisustuksen luonnonläheiset materiaalit ja puun eri sävyt istuvat ympäröivään luontoon aivan niin kuin kesämökillä.

Moderni hirsitalo sopii kaupunkiin

Suomalaiset hirsitalot ovat perinteisesti olleet pitkänurkkaisia maalaistaloja harjakattoineen ja ristikkoikkunoineen, mutta Finnlamellin mallistosta löytyy näyttäviä ja moderneja, kaupunkiympäristöön sopivia hirsitalomalleja erityisesti Aava- ja Pouta -mallistoista.

Selkeälinjainen ja laatikkomainen Finnlamelli Kuningattarenhelmi on arkkitehdin suunnittelema, mutta pienten muutosten jälkeen siitä syntyi uusi malli Aava 160, joka löytyy Finnlamellin mallistosta.

Loviisan asuntomessuilla kohde numero 19

Finnlamelli Kuningattarenhelmeen pääsee tutustumaan 7.7.–6.8.2023 Loviisan asuntomessuilla, josta se löytyy kohdenumerolla 19.

Kuvat

Lisää kuvia löytyy kuvapankistamme STT:n Uutishuoneesta.  Valitse "mediapankki" ja  teema "Asuntomessut Loviisassa 2023".

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

DENin viestintä:

Arna Grym

arna.grym@ext.den.fi | +358 40 511 2223

Sisustussuunnittelu:

Dima Latvalahti, Interior Design Latvalahti

interior@designlatvalahti.fi | +358 45 356 5554

Finnlamelli Kuningattarenhelmen asukkaat:

Jenna Aalto & Dani Ryynänen

aalto.jenna@gmail.com & dani.ryynanen@kuormalavakeskus.fi

+358 50 373 7867 (Aalto) & +358 40 722 3120 (Ryynänen)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Den Finland Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme