SDP Helsinki

Nasima Razmyar SDP:n varapuheenjohtajaksi

Jaa

Helsingin sosialidemokraattinen puoluekokousryhmä esittää kansanedustaja Nasima Razmyaria SDP:n varapuheenjohtajaksi.

Helsinkiläinen Nasima Razmyar, 38, on toiminut kansanedustajana (2015-2017), Helsingin kaupunginvaltuutettuna (2012-) ja apulaispormestarina johtaen kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaa (2017-2021) sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialaa (2021-2023). Kevään 2023 eduskuntavaaleissa Razmyar sai 14 108 ääntä ja hänet valittiin uudelleen kansanedustajaksi.

“Haluan olla muun puoluejohdon kanssa rakentamassa SDP:stä liberaalia ja vahvaa vastavoimaa Orpon hallitukselle. Panokset tulevina vuosina eivät voisi olla kovemmat: pelissä ovat hyvinvointivaltio ja sopimusyhteiskunta sekä Suomen tulevaisuus avoimena, tasa-arvoisena ja kansainvälisenä maana. Haluan että Suomi investoi koulutukseen ja avaa ovensa ahkerille ja osaaville ihmisille. Yhteinen tehtävämme on huolehtia siitä, että koronan ja Venäjän hyökkäyssodasta syntyneitä kustannuksia ei maksateta heikommassa asemassa olevilla ideologisen leikkauspolitiikan varjolla”, Razmyar sanoo.

Tulevalle puoluekokouskaudelle osuvat presidentin-, europarlamentti-, kunta- ja aluevaalit, joista kaikissa SDP:n tulee tavoitella vaalivoittoa. Samalla kauden tärkein tehtävä on pohjustaa SDP:n paluuta pääministeripuolueeksi seuraavissa eduskuntavaaleissa.

“Meillä on ilo tarjota Nasiman monipuolista osaamista puoluejohtoon. Helsingissä SDP on ottanut vaalivoiton sekä kunta- että eduskuntavaaleissa, ja Nasima on ollut avainroolissa molemmissa kampanjoissa. Uskomme, että vastaava voittokulku on mahdollista saavuttaa koko Suomessa. Nasimalla on vahvat näytöt erityisesti koulutus- ja kaupunkipolitiikassa, ja hänen valintansa vahvistaisi SDP:n profiilia näissä kysymyksissä”, toteaa puoluekokousryhmän puheenjohtaja Hanna Isbom.

Yhteyshenkilöt

Nasima Razmyarvarapuheenjohtajaehdokas

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP Helsinki

SDP:n valtuustoryhmän tavoite läpi: Hekaa ja Hasoa tuetaan vuokrankorotuspaineiden keskellä2.11.2023 14:37:22 EET | Tiedote

Helsingin kaupungin talousarvioneuvotteluissa on löydetty sopu kaupungin vuoden 2024 budjetista valtuuston enemmistön kesken. SDP:n valtuustoryhmä on tyytyväinen saavutettuun sopuun. Valtuustoryhmän ajamat tavoitteet, kuten kaupungin palkkaohjelman jatkaminen, Hekan vuokrankorotusten hillitseminen, koulutuksen perusrahoituksen tuki sekä alueiden eritymiskehityksen ehkäisyn tukeminen toteutuivat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye