Osuuskauppa Arina

Muutoksia Osuuskauppa Arinan ABC-polttonestejakeluun Temmeksellä ja Tyrnävällä

Jaa

Osuuskauppa Arina on päättänyt siirtää Tyrnävän ABC-automaattiaseman lähemmäksi S-marketia ja sulkea Temmeksen ABC-automaattiaseman. Molemmat päätökset perustuvat asemien käyttöiän päättymiseen ja nykyisiin viranomaisvaatimuksiin.

– Tyrnävällä ABC-automaattiasema siirretään S-marketin yhteyteen. Tämä helpottaa asiakkaidemme arkea, kun tankkauksen voi hoitaa entistä helpommin kaupassakäynnin yhteydessä. Uusi automaattiasema vastaa myös entistä paremmin nykyisiin ympäristönsuojelulain vaatimuksiin, kertoo Osuuskauppa Arinan ABC-liikennekaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi.

– Uudistuksen yhteydessä lisäämme valikoimaan nykyisen dieselin ja E95:sen lisäksi E98 ja moottoripolttoöljyn, Peltoniemi lisää.

Temmeksen osalta ABC-automaattiasema suljetaan kokonaan heinäkuun loppupuolella.

– Valitettavasti Temmeksen kohdalla jouduimme tekemään surullisen päätöksen siitä, että nykyiset asiakasmäärät eivät mahdollista kannattavasti uutta investointia, joka olisi välttämätöntä tehdä, Peltoniemi toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arinan omistavat tasavertaisesti yli 180 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. Noin 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, ABC-liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Omistajat saavat palveluja käyttämällä omistajahyötyjä keskimäärin yli 500 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme