NYAB Oyj

NYAB allekirjoitti puitesopimuksen Stockholm Vatten & Avfallin kanssa

Jaa

NYAB on allekirjoittanut kaivuu- ja putkitöitä koskevan puitesopimuksen Stockholm Vatten & Avfallin kanssa, joka on yksi Ruotsin johtavista vesi- ja jätehuoltoyhtiöistä. Viiden vuoden puitesopimuksen maksimiarvo on yhteensä 1,5 miljardia Ruotsin kruunua, joka jakautuu kolmelle eri urakoitsijalle. NYAB on yksi kolmesta valitusta urakoitsijasta.

Tukholma
Tukholma

Puitesopimukseen kuuluu vesi- ja viemäriputkien kaivuu- ja putkenlaskutyöt sekä niihin liittyvät maanrakennustyöt Stockholm Vatten & Avfallin huoltoverkostossa. Stockholm Vatten & Avfall toimittaa joka päivä ympäri vuoden 1,5 miljoonalle tukholmalaiselle puhdasta ja hyvää vesijohtovettä, puhdistaa jätevedet ja huolehtii jätteiden käsittelystä.

"Harjoitamme yhteiskunnallisesti tärkeää liiketoimintaa, jossa kaikki toimittajamme ovat mukana ja osallistuvat työhömme kestävän kaupungin puolesta. Odotamme innolla yhteistyötä NYABin kanssa uuden puitesopimuksen myötä", sanoo Johanna Danielsson, Contract Manager, Stockholm Vatten och Avfall.

"Olemme iloisia voidessamme osallistua yhteiskunnan kehittämiseen Tukholman alueella ja puhtaamman tulevaisuuden rakentamiseen yhdessä Stockholm Vatten & Avfallin kanssa.  Tämä on strategisesti tärkeä sopimus NYABille, joka tuo volyymeja meille usean tilikauden yli. Sopimus mahdollistaa nopean kasvun jatkumisen ja on osoitus korkeasta osaamisestamme vesi- ja jätevesialalla. Ammattitaitoinen henkilöstömme odottaa innoissaan, että voimme tarjota palveluitamme tehokkaasti ja laadukkaasti, jatkamme kasvuamme yrityksenä ja vahvistamme NYAB-brändiä edelleen Tukholman alueella", sanoo Johan Skoog, Business Area Manager, NYAB Mälardalen.

Sopimus on voimassa 1.9.2023 alkaen aina vuoden 2028 loppuun asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Johan Skoog
Johan Skoog
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Olemme mahdollistamassa Pohjoismaiden vihreää siirtymää tarjoamalla uusiutuvaa energiaa ja kestävää infrastruktuuria koskevia suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon palveluita julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaille. NYABin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on yli 350 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NYAB Oyj

Skarta Energy on tehnyt yli 70 miljoonan euron investointipäätöksen Utajärven aurinkopuiston toteuttamiseksi7.12.2023 09:06:17 EET | Tiedote

Skarta Energy on tehnyt yli 70 miljoonaan euron investointipäätöksen koskien Utajärven kuntaan Pohjois-Pohjanmaalle rakennettavaa aurinkopuistoa. Käytöstä poistetuille turvesuoalueille rakennettavan aurinkopuiston kapasiteetti on 102,5 MWp ja odotettu vuotuinen energiantuotanto 97 GWh. Suunnittelun, hankintojen ja rakentamisen sopimuskumppanina toimii NYAB. Projektin ensimmäinen vaihe, joka sisältää hankintoja ja valmistavia töitä, aloitetaan viipymättä. Puisto on tarkoitus ottaa käyttöön vaiheittain, siten että kokonaisuus on valmis vuoden 2026 ensimmäisen puoliskon aikana.

Skarta Energy suunnittelee aurinkovoimapuistoa Lieksaan8.11.2023 09:13:27 EET | Tiedote

Skarta Energy suunnittelee aurinkovoimapuiston toteuttamista Lieksaan. Teollisen mittakaavan aurinkovoimalaitoksen sijoituspaikaksi on suunniteltu Lieksan kaupungin omistuksessa olevaa, entistä Lieksa-Nurmeksen lentokenttää lähialueineen. Toteutuessaan aurinkovoimapuiston arvioitu paneeliteho olisi noin 80 MW, kokonaispinta-ala olisi noin 160 hehtaaria ja investoinnin suuruus 60 Milj. €. Ensimmäinen selvitysvaihe on tarkoitus toteuttaa vuoden 2024 aikana. Tämänhetkisen arvion mukaan energiantuotanto Lieksassa käynnistyisi vuoden 2026 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme