Crispy Company

Tampereen Kalevaan on auennut uusi lohturuoan herkkuravintola Crispy Company

Jaa

Artesaanipizzaa, rapeaa kanaa ja maistuvia ranskanperunoita erilaisilla höysteillä tarjoileva Crispy Company on avannut ovensa asiakkaille heinäkuun alussa. Trendikkäässä Kalevan kaupunginosassa sijaitsevan ravintolan ruokalistan ovat loihtineet tuttujen catering-yritysten keittiömestarit Miikka Lindqvist ja Janne Salonen.

Crispy Companyn tiimissä ovat mukana ravintolapäällikkö Oskari Ketola (vas.), menun suunnitelleet keittiömestarit Miikka Lindqvist ja Janne Salonen (oik.) sekä ravintolan työntekijä Silvia Tähtinen. Kuva: Satu Palojärvi
Crispy Companyn tiimissä ovat mukana ravintolapäällikkö Oskari Ketola (vas.), menun suunnitelleet keittiömestarit Miikka Lindqvist ja Janne Salonen (oik.) sekä ravintolan työntekijä Silvia Tähtinen. Kuva: Satu Palojärvi

Tampereen rapeimmat lohtuherkut saa jatkossa Kalevasta, sillä kaupunginosaan on auennut heinäkuun alussa uusi Crispy Company -ravintola. Ravintolan idean ja ruokalistan ytimessä ovat kolme rakastettua ruokalajia: pizza, friteerattu kana ja ranskanperunat.

Uusi tulokas tuo Tampereen ravintolakartalle autenttista herkkuruokaa, joka tarjoillaan fast casual -tyyliin mutkattomasti mutta laadusta ja tuoreista aineksista tinkimättä.

– Valmistamme pizzataikinat alusta saakka paikan päällä ja paneroimme friteeratun kanan omalla mausteseoksellamme. Asiakkaat pääsevät myös tuunaamaan dippejä oman makunsa mukaisiksi. Crispy Companyyn kannattaa tulla, kun haluaa herkutella vähän paremmin, kertoo ravintolapäällikkö Oskari Ketola.

Friteeratun kanan lisäksi listalta löytyy muun muassa tulisia siipiä eri kastikkeilla, helposti naposteltavaa popcorn-kanaa ja laaja valikoima pizzoja sekä tietysti myös vegaanisia vaihtoehtoja. ”Fries with benefits” -annoksissa ranskanperunoita täydentävät maistuvat lisukkeet. Ruokailukokemuksen kruunaa makea pirtelö.

Keittiömestarit yhdistivät voimansa menun suunnittelussa

Crispy Companyn sisustus henkii rennosta trendikkyydestään tuttujen Brooklynin ja Berliinin tunnelmaa. Ravintola sijaitsee eläväisen Sammonkadun varrella, keskellä 1950-lukulaisen arkkitehtuurin sävyttämää Kalevan kaupunginosaa. Sinne on helppo saapua niin julkisilla kulkuneuvoilla, autolla kuin kävellenkin.

Crispy Companyn perustajina ovat pirkanmaalaiset ravintola- ja catering-yritykset Bufferi ja Brocco, joiden keittiömestarit Miikka Lindqvist ja Janne Salonen ovat myös suunnitelleet uuden ravintolan ruokalistan.

– Tahdoimme tuoda Tampereelle koko perheen kohtuuhintaisen ravintolan, jossa pääpaino on kaikessa yksinkertaisuudessaan herkuttelussa. Tarjoamme tietysti myös gluteenittomia ja muita erityisruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja. Lisäksi listaltamme löytyy maukkaita vegaanisia annoksia, joissa rapea suutuntuma on pääosassa, Lindqvist vinkkaa.

– Sijainti suositussa Kalevan kaupunginosassa on erinomainen, sillä ratikka kulkee aivan ravintolan vierestä ja meille pääsee näppärästi myös Tampereen keskustasta. Crispy Companyyn voi tulla koko perheen voimin vaikkapa matkalla maauimalaan tai noutaa kavereiden kanssa annokset mukaan puistopiknikille. Herkkuja saa tietysti tilattua kotiin myös Woltin ja Foodoran kautta, Salonen kuvailee.

Crispy Company palvelee asiakkaita kesällä joka päivä. Tarkemmat tiedot aukioloajoista löytyvät yrityksen verkkosivuilta ja somekanavista. Asiakaspaikkoja ravintolassa on noin 50.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Miikka Lindqvist
Keittiömestari, Bufferi Oy
miikka@bufferi.com
puh. 040 0983 131

Janne Salonen
Keittiömestari, Brocco Catering Oy
janne@brocco.fi
puh. 044 546 7733

Kuvat

Crispy Companyn tiimissä ovat mukana ravintolapäällikkö Oskari Ketola (vas.), menun suunnitelleet keittiömestarit Miikka Lindqvist ja Janne Salonen (oik.) sekä ravintolan työntekijä Silvia Tähtinen. Kuva: Satu Palojärvi
Crispy Companyn tiimissä ovat mukana ravintolapäällikkö Oskari Ketola (vas.), menun suunnitelleet keittiömestarit Miikka Lindqvist ja Janne Salonen (oik.) sekä ravintolan työntekijä Silvia Tähtinen. Kuva: Satu Palojärvi
Lataa
Tampereen Kalevaan auennut uusi ravintola tarjoilee artesaanipizzaa, rapeaa kanaa ja ranskanperunoita erilaisilla lisukkeilla. Kuva: Satu Palojärvi
Tampereen Kalevaan auennut uusi ravintola tarjoilee artesaanipizzaa, rapeaa kanaa ja ranskanperunoita erilaisilla lisukkeilla. Kuva: Satu Palojärvi
Lataa
Crispy Company palvelee asiakkaita kesällä joka päivä. Ruokailijoita ravintolaan mahtuu noin 50, mutta annoksia voi myös noutaa mukaan ja tilata suoraan kotiovelle. Kuva: Satu Palojärvi
Crispy Company palvelee asiakkaita kesällä joka päivä. Ruokailijoita ravintolaan mahtuu noin 50, mutta annoksia voi myös noutaa mukaan ja tilata suoraan kotiovelle. Kuva: Satu Palojärvi
Lataa
Tampereen Sammonkadulla sijaitseva uusi ravintola avasi ovensa heinäkuun alussa. Crispy Companyn tiimissä ovat mukana ravintolapäällikkö Oskari Ketola ja ravintolan työntekijä Silvia Tähtinen. Kuva: Satu Palojärvi
Tampereen Sammonkadulla sijaitseva uusi ravintola avasi ovensa heinäkuun alussa. Crispy Companyn tiimissä ovat mukana ravintolapäällikkö Oskari Ketola ja ravintolan työntekijä Silvia Tähtinen. Kuva: Satu Palojärvi
Lataa

Linkit

Crispy Company

Sammonkatu 46
33540 Tampere
Puh: 050 3795 590

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Crispy Company

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye