Järvi-Suomen Energia

Kuparivarkailla vaarallista toimintaa

Jaa
Järvi-Suomen Energian toiminnassa olevista, jännitteisistä muuntajista ja sähkökaapeista on varastettu kuparia. Varkauksia on todettu kaksi lyhyen ajan sisällä.

Kesäkuussa Mikkelin Otavassa varkaat veivät kuparia kolmesta jakokaapista. Tällä viikolla  pienjänniteverkossa olleen vaihevian etsinnässä paljastui toinen varkaus Mäntyharjun Ahveniston kylällä. Kahdesta puistomuuntajasta oli varastettu kuparit. Tällä kertaa varkaudesta ei onneksi aiheutunut vaarallista nollavikatilannetta. 

Kuparia muuntamoissa ja jakokaapeissa on niukasti, joten varkaat eivät saa taloudellista hyötyä toimistaan. Sen sijaan he aiheuttavat vaaraa niin itselleen kuin muuntamon piirissä oleville asiakkaillemme. 

–Jos huomaat muuntajien tai jakokaappien ympäristössä poikkeavaa toimintaa tai epätavallisia liikkujia, olethan heti yhteydessä joko asiakaspalveluumme (0800 90444) tai poliisiin. Järvi-Suomen Energian henkilöstöllä tai kumppaneillamme on aina logolliset työvaatteet ja henkilökortti esillä, joista heidät voi tunnistaa, ohjeistaa Järvi-Suomen Energian toimitusjohtaja Arto Nieminen.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Järvi-Suomen Energia
Otto Mannisen katu 6
50100 MIKKELI

080090444https://www.jseoy.fi

Järvi-Suomen Energia on Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva jakeluverkkoyhtiö, jonka ammattilaiset huolehtivat noin 28 000 kilometrin mittaisesta sähköverkosta ja sähköenergian jakelusta yli 100 000 taloudelle. Rakennamme perustaa Järvi-Suomen tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa säävarma ja älykäs sähköverkko mahdollistaa uudet digitaaliset palvelut, vihreän murroksen ja kuluttajien kasvavan roolin energiantuottajana. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa ja työntekijöitä meillä on noin 20.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Järvi-Suomen Energia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme