Aviador Kustannus

Jaskan Grillin klassikot kertoo tarinat legendaaristen nimikkoannosten takana

Jaa
Aliisa Karhumäki toimi yrittäjänä Helsingin Töölössä sijaitsevalla Jaskan Grillillä vuodesta 1990 vuoteen 2021 asti. Paikan erikoisuutena on nimikkoannokset, joita ovat vuosien varrella saaneet niin julkisuudesta tutut henkilöt kuin tavalliset ihmisetkin.
Kansi: Juhana Lauronen-Karlsson
Kansi: Juhana Lauronen-Karlsson

Tarinakokoelma Jaskan Grillin klassikot à la Aliisa on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Tuleeko Tarja Haloseen kaikki mausteet? Entä miten ananas liittyy Tapani Kansan omanarvontuntoon?

Aliisa Karhumäki on ikuistanut lukuisten tunnettujen suomalaisten nimet annoksiin ja samalla historiaan aina siitä asti, kun hän velvoitetyöllistettynä astui Helsingin Töölön legendaarisen Jaskan Grillin puikkoihin.

Elettiin vaikeita, käänteentekeviä aikoja: moni oli työttömänä, ministerit neuvottelivat Suomea Euroopan unionin jäseneksi. Vaikeiden neuvottelujen välipalaksi piti saada syötävää ja kun ei mieleistä heti löytynyt, piti saada oma annos. Maine Aliisan viisaasta ja lämpimästä hahmosta kiiri ja ennen pitkää ikkuna täyttyi niin kuuluisuuksien kuin tavallisten ihmisten nimikkoannoksista. Kaikki eivät kuitenkaan saaneet omaa annosta, vaikka pyysivät…

Jaskan Grillin klassikot vie lukijan maistuvalle aikamatkalle Helsingin ytimeen. Teos kokoaa Aliisa Karhumäen kertomat, grillikansaa kutkuttelevat sisäpiiritarinat annosten takana. Nyt on viimeistään käytävä Jaskan Grillillä!

TOMPURI, VESA: Jaskan Grillin klassikot à la Aliisa
140 sivua
Nidottu, pehmeäkantinen
ISBN 9789523812123
Ilmestymisaika: Heinäkuu 2023

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Juhana Lauronen-Karlsson
Kansi: Juhana Lauronen-Karlsson
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme