Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

MUISTUTUSKUTSU: Tervetuloa maistelemaan Linnanmäen ihania herkkuja keskiviikkona 12.7. – ilmoittaudu mukaan!

Jaa

Hauskoista ruokakonsepteistaan ja iloisista herkuistaan tunnettu Linnanmäen Huvipuisto esittelee huvikauden 2023 herkkuja. Tule mukaan kuulemaan ja maistelemaan, millaisia herkkuja on tänä kesänä huvittelijoille tarjolla!

Tervetuloa ruoasta juttuja tekeville toimittajille ja vaikuttajille tarkoitettuun tilaisuuteen keskiviikkona 12. heinäkuuta klo 10 Linnanmäen Huvipuistoon!

Tilaisuudessa tutustutaan huvipuiston suolaisten ja makeiden uutuusherkkujen tarjontaan ja kuullaan, miksi juuri ne ovat päätyneet huvipuiston menuille.

Linnanmäellä on panostettu erityisesti herkkuvalikoimamme monipuolisuuteen ja huvipuistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja mm. vegaaneille ja gluteenittomille herkuttelijoille. Tilaisuudessa maistelemme muun muassa kesän uutuutta Merenneitopehmyttiä sekä Twistattua Herkkusoftista ja tuunattuja perunoita.

Tilaisuuden päätteeksi kaikki halukkaat pääsevät pyörittämään omat hattarat!

Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 10. heinäkuuta 2023 mennessä täällä.

 

Saapuminen:
Tavataan 12.7. klo 10 Linnanmäen Huvipuiston pääportilla, Tivolikuja 1.

Tilaisuus pidetään Linnanmäen ravintola Vohvelitehtaassa, joka sijaitsee lähellä Rakettia sekä Kirnua. Tilaisuuden päätteeksi halukkaat pääsevät pyörittämään omat hattarat Linnanmäen Hattarakoulussa. Tulethan tilaisuuteen tyhjällä vatsalla, sillä maisteltavaa on tarjolla runsaasti!
Tilaisuus päättyy noin kello 11.

Tervetuloa mukaan herkuttelemaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye