Selvitys: Luottokorttivertailu paljastaa lähes 10 prosenttiyksikön erot todellisissa vuosikoroissa

Jaa

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi teki laajan luottokorttivertailun, jossa ovat mukana yleisimmät  Suomessa tarjolla olevat luottokortit. Vertailussa tarkasteltiin luottokorttien ominaisuuksia ja kustannuksia, joita on havainnollistettu esimerkkilaskelmilla. Suoraan vertailuun pääset täältä: https://www.vertaaensin.fi/blog/luottokorttien-korot-vertailussa

Selvityksen keskeiset havainnot:

  • Vertailun voittaja oli Ålandsbankenin Credit/Debit -kortti, jonka todellinen vuosikorko on esimerkkilaskelmissa lähes 10 prosenttiyksikköä vertailun kalleinta korttia edullisempi.

  • Vertailun edullisin luottokortti on euromääräisesti yli 900 € kalleinta luottokorttia edullisempi kolmen vuoden takaisinmaksuajalla (kertaluotto 5 000 €) ja lähes 100 € edullisempi vuoden takaisinmaksuajalla (kertaluotto 2 000 €).

  • Vertailun kattavin luottokortti oli Danske Bankin Mastercard Gold.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Vihreän sähkön suosio romahti sähkökriisin myötä - nyt trendi taas nousussa1.8.2023 06:30:00 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi:n tuorein markkinakatsaus osoittaa, että kuluttajien mielenkiinto vihreitä sähkösopimuksia kohtaan osoittaa elpymisen merkkejä. Tilaston lähteenä on yli miljoonan sähkösopimuksensa kilpailuttaneen kuluttajan data kolmen viime vuoden ajalta (heinäkuu 2020-heinäkuu 2023). Katso tarkemmat tiedot osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/sahko/tuotantotavat

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme