Veikkaus Oy

Harvinaista onnea - Kahdelle onnekkaalle voittajalle useita isoja voittoja Kenosta

Jaa

Keno-onni on suosinut kahta harvinaisen onnekasta pelaajaa. Espoolainen nettipelaaja voitti sunnuntain 9.7. päiväarvonnasta kaksi ysitason täysosumaa ja yhteensä 200 000 euroa. Lisäksi Helsingin Verkkosaaren Alepassa Kenonsa pelannut voittaja voitti kolmella eri rivillä yhteensä 150 000 euroa tiistain ilta-arvonnasta.

Kenosta osui sunnuntain päiväarvonnasta kaksi ysitason täysosumaa espoolaiselle nettipelaajalle. Hän voitti ysitason täysosuman sekä ysitason täysosuman kunkkukertoimella samasta arvonnasta ja voitti yhteensä 200 000 euroa. Voitot tulivat euron panoksella ja olivat 50 000 euroa sekä 150 000 euroa. Veikkaus.fi:ssä rivinsä tehnyt onnekas saa voittonsa suoraan pankkitililleen.

Sunnuntain päiväarvonnasta osui lisäksi vielä 150 000 euron voitto vantaalaiselle nettipelaajalle. Hänen voittonsa tuli ysitason täysosumalla ja kunkkukertoimella euron panoksella.

Tiistain ilta-arvonnassa onni suosi Helsingin Verkkosaaren Alepassa Kenonsa pelannut asiakasta. Hänen kolmeen riviinsä osui kolme noin 50 000 euron voittoa, jotka tulivat kymmenen euron panoksella. Veikkaus-korttia pelatessaan käyttänyt asiakas saa voittopottinsa pankkitililleen tunnistautumisen jälkeen.

- Suuret onnittelut harvinaisen onnekkaille Keno-voittajille, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula onnittelee.

Keno on yksi Veikkauksen suosituimmista peleistä. Vuonna 2002 lanseerattu Keno oli ensimmäinen päivittäin pelattava veikkauspeli. Pelaaja voi osallistua Kenon päivä-, ilta- ja myöhäisillan arvontaan.

Vuoden suurimmat voitot Kenosta

Lappeenranta 14.4. 750 000 €
Kaarina 6.1. 500 000 €
Salo 25.3. 500 000 €
Raisio 19.5. 250 000 €
Nurmijärvi 30.4. 250 000 €

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme