Kokkolan kaupunki

XLII Tankarin karikokous

Jaa
Tankarin karikokous pidetään sunnuntaina 30.7.2023. Päivän ohjelmassa on karikokous, perinteinen hartaushetki Tankarin kappelissa ja musiikkia Cafe Tankarin terassilla. Yleisöllä on päivän aikana mahdollisuus tutustua Tankarin nähtävyyksiin.

Vuoden 2023 karikokouksen teemana on Merimaisemat. Aihetta käsitellään mm. Pohjanlahden merialueelle suunniteltujen merituulivoimaloiden näkökulmasta. Keskustelua aiheesta alustaa Tami Nordström, OX2-hankkeen edustaja. Karikokous alkaa klo 13.00 Cafe Tankarin terassilla. Alustuksen lisäksi kokouksessa käsitellään majakkasaaren hallintoon liittyviä kysymyksiä, Tankarin historiaprojektia sekä muita ajankohtaisia asioita.

Yleisölle on järjestetty kuljetus karikokoukseen m/s Jennyllä Kokkolan Meripuistosta (Meritie 7) sunnuntaina 30.7.2022 klo 10.00. Paluukuljetus Tankarista lähtee klo 15.00 ja on perillä mantereella noin klo 16.30. Ennen Karikokousta tapahtumavierailla on mahdollista nauttia Tankarin lohikeittolounas. Kutsuvieraille matka ja lounas ovat maksuttomia.

Tapahtumassa ja sen kuljetuksissa on säävaraus. 

Yhteyshenkilöt

kulttuuri@kokkola.fi

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme