Hankkija Oy

AMAZONEn lehdistötilaisuus 11.09. - 12.09.2023, Bramsche, Germany

Jaa

Hyvä lehdistön edustaja,

Tervetuloa AMAZONEn lehdistötilaisuuteen 11.09. - 12.09.2023.

Tilaisuudessa esitellään lehdistölle eksklusiivisesti Amazonen Agritechnica 2023 -uutuustuotteet. Liitteenä kutsu, joka sisältää agendan ja lisätietoja.


Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä to 31.8. mennessä:

Ilmoittaudu mukaan tästä


Lisätiedot:

Olli Korhonen, olli.korhonen@hankkija.fi, puh. 010 768 3033

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hankkija Oy

Eurooppalaiset rehualan huippuosaajat kokoontuvat Helsingissä14.6.2023 17:14:29 EEST | Tiedote

Hankkija Oy isännöi tällä viikolla Helsingissä Intercoop 2023 -rehukongressia, johon osuustoimintapohjaisten rehualan yritysten asiantuntijat kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista kotieläintalouden aiheista. Kansainvälinen verkosto on pitänyt yhtä jo 65 vuoden ajan, ja yhteistyön liimana toimivat ammatillisen kokemuksen ja uuden tutkimustiedon jakamisen lisäksi vanhojen ja uusien ystävien tapaaminen, kuvaili Hankkijan tuotekehitys- ja tutkimusjohtaja Juhani Vuorenmaa tilaisuutta avatessaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme