Flow Festival

Tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala ja kansainvälisesti menestynyt musiikintekijä Teemu Brunila Flow Talks Music -paneeliin

Jaa

Flow Talks on Flow Festivalin koko festivaaliviikonlopun kattava puheohjelmakokonaisuus. Perjantaina 11.8. yhteistyössä YouTuben ja Musiikkiala.fi:n kanssa järjestettävän Flow Talks Music -paneelikeskustelun arvovaltaiset osallistujat on nyt vahvistettu. Osallistujiin lukeutuvat muun muassa tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja Nasima Razmyar sekä kansainvälistä uran luonut musiikintekijä Teemu Brunila. Suomalaisen musiikkialan kansainvälistymistä käsittelevä keskustelu järjestetään Flow-perjantaina klo 16 alkaen. 

Flow Festival / Petri Anttila
Flow Festival / Petri Anttila

Flow Talks -kokonaisuuden avaa perjantaina 11.8. yhteistyössä YouTuben ja Musiikkiala.fi:n kanssa järjestettävä Flow Talks Music. Viime vuoden festivaalilla runsaasti kiitosta kerännyt paneeli Suomen ykköspäättäjien kanssa syvenee, kun suomalaiset musiikkialan vaikuttajat ja tekijät sekä poliittiset päättäjät etsivät ratkaisuja suomalaisen musiikin kansainvälistymiseen.

Vuoden 2023 Flow Talks Music -paneelin osallistujat ovat tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja ja Musiikin edistämissäätiön puheenjohtaja Nasima Razmyar, Music Finlandin toiminnanjohtaja Mikko Manninen, Googlen yhteiskuntasuhdepäällikkö Heidi Jern, kansainvälisen uran luonut muusikko ja musiikintekijä Teemu Brunila, sekä viestintätoimisto Splay Onen maajohtaja Elina Aspelin. Keskustelua vetää viestintäammattilainen Antti Isokangas

Paneelikeskustelu pyrkii vastaamaan kysymykseen siitä, miten miltei miljardin euron kotimainen musiikkiala voi kasvaa entistäkin suuremmaksi. Mistä saadaan kipinää ja taitoa valloittaa kansainväliset markkinat? Entä kuinka eri luovan alojen toimijat musiikkialasta alustoihin ja lainsäätäjiin voivat tukea kansainvälisen menestyksen edellytyksiä? 

Flow Talks jatkuu läpi festivaaliviikonlopun vaihtuvin teemoin. Helsingin Sanomat tuo Musta laatikko -menestyskonseptinsa Flow Talksin lauantaihin. Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Sunnuntaina yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa järjestettävässä ohjelmassa puolestaan sukelletaan kestävän kehityksen teeman äärelle, kun aiheena on Flow Talks Sustainability. Keynote-puheen ja sen jälkeisen keskustelun vetää Thomas Kolster, joka on muutoksen edelläkävijä ja kansainvälisesti tunnettu ajattelija markkinoinnin, liiketoiminnan ja kestävän kehityksen saralla. Keskustelussa mukana ovat myös Helsingin apulaispormestari Anni Sinnemäki, arvovetoisen brändi- ja viestintätoimiston United Imaginationsin perustaja Anu Ubaud, sekä ympäristötaiteilija Thijs Biersteker, jonka ilmansaasteita havainnollistava uutuusteos Gasp nähdään Flow'ssa. 

Flow Talks avaa jokaisen festivaalipäivän Flow Festivalin The Other Sound x Sun Effects -tilassa Suvilahdessa. Perjantaina ja lauantain ohjelma järjestetään suomeksi ja sunnuntain keynote ja keskustelu englanniksi. Tutustu ohjelmaan täällä: https://www.flowfestival.com/talks/

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 11.–13.8.2023. Yhteensä Flow Festivalilla esiintyy lähes 150 artistia. Esiintymässä mm. Lorde, Blur, Wizkid, Kaytranada, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo, Pusha T, Caroline Polachek, Suede, Moderat ja monia muita.

Flow Festival 2023 pääyhteistyökumppani on Heineken Silver. Muita kumppaneita ovat Polestar, YouTube, Vaasan, Oddlygood, Lanson, POOL by Antilooppi, Helsingin kaupunki ja Tietoevry. Mediakumppaneita ovat Helsingin Sanomat, Clear Channel, Radio Helsinki, Finnkino ja Resident Advisor ja tuotantokumppaneita Creative Technology, Sun Effects ja Stopteltat.

Liput:
Ticketmaster www.ticketmaster.fi p.0600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.0600-1-1616
3 päivän lippu: 239 €
2 päivän lippu: 205 €
1 päivän lippu (la): 135 €
1 päivän lippu (pe & su): 125 €

3 päivän Gold-lippu: 345 €
1 päivän Gold-lippu: 189 €
Hinnat voimassa toistaiseksi. Lipun hinta sisältää palvelumaksun.

Lehdistökuvat: https://www.flowfestival.com/flow-festival/media/ 

Media-akkreditointi: https://gest.fi/customers/aedhjf/5088?lang=fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Flow Festival

Flow Festival on rakkaudesta musiikkiin ja kaupunkikulttuuriin syntynyt helsinkiläinen festivaali, joka on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow on kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on tarkoin kuratoitu, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kokonaisuus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille elämyksiä vuosi toisensa jälkeen. Seuraava Flow Festival järjestetään 11.–13.8.2023 Helsingissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Flow Festival

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme