Uudenmaan ELY-keskus

Lahnalahden alikulkukäytävän uusiminen alkaa Helsingissä

Jaa
Lahnalahden alikulkukäytävän uusiminen alkaa Kantatie 51:llä Helsingissä. Urakka aiheuttaa muutoksia liikenteeseen Lauttasaaren kohdalla.
Lahnalahden alikulkukäytävä Helsingin Lauttasaareessa
Lahnalahden alikulkukäytävä Helsingin Lauttasaareessa

Kantatiellä 51 Lauttasaaren kohdalla sijaitsevan Lahnalahden alikulkukäytävän parantaminen aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Lauttasaaressa. Työt alkavat heinäkuun viimeisellä viikolla 2023 ja työt valmistuvat vuoden 2023 loppuun mennessä.

Työt aloitetaan viikolla 30 valmistelevilla töillä.

Kantatie 51:llä on töiden aikana käytössä kaksi kaistaa suuntaansa ja alennettu nopeusrajoitus 50 km/h siltatyön kohdalla.

Korjaustyö käsittää Lahnalahden alikulkukäytävän peruskorjauksen.

Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) / Eteläinen hankinta-alue toimii kohteen rakennuttajana. Valvontakonsulttina toimii Sweco PM Oy ja urakoitsijana Destia Oy, joka vastaa työn toteutuksesta.

Linkki siltapaikalle:
https://goo.gl/maps/wUB4NF6QB11VEEpy7

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- työmaapäällikkö Janne Sutinen, Destia Oy, puh 040 675 2343
- valvontakonsultti Seppo Määttä, Sweco PM Oy, puh. 040 483 9789
- projektipäällikkö Terhi Siltanen, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, puh. 040 733 7816

Kuvat

Lahnalahden alikulkukäytävä Helsingin Lauttasaareessa
Lahnalahden alikulkukäytävä Helsingin Lauttasaareessa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Maantien 140 jalankulku- ja pyöräilyväylä kunnostetaan Vantaan Hakunilan Kyytitien ja Nikinmäen Sipoontien välillä29.9.2023 08:08:00 EEST | Tiedote

Maantie 140:n jalankulku- ja pyöräilyväylän leventäminen ja parantaminen Vantaan Hakunilan Kyytitien ja Nikinmäen Sipoontien (Mt 152) välisellä osuudella on käynnistynyt. Tämä yli 7 kilometrin mittainen osuus sijaitsee sekä Vantaan että Sipoon alueella. Hanke toteutetaan yhdessä ELY-keskuksen, Sipoon kunnan, Vantaan kaupungin ja Fintraffic Tie Oy:n kesken.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme