Veikkaus Oy

Kenossa poikkeuksellista voittokarkelointia sunnuntaina – voittoja jaettiin yli 1,1 miljoonalla eurolla

Jaa

Suurimmat voitot pelattiin Laukaassa, Kotkassa, Järvenpäässä ja Raahessa.

Sunnuntaina Kenon ilta-arvonnassa voittoriviin osui paljon pieniä numeroita. Oikeaksi riviksi arvottiin 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 16, 24, 28, 32, 38, 47, 50, 51, 55, 59 ja 62. Kunkkunumeroksi arvottiin 2.  

Poikkeuksellinen rivi oli antoisa pelaajien suuntaan, sillä voittoja lähti sunnuntaina jakoon yli 1,1 miljoonan euron arvosta. Tämä on noin kolme kertaa enemmän kuin keskimäärin päivittäin Kenossa voitetaan. 

- Pelaajat valitsevat paljon pieniä numeroita. Esimerkiksi syntymäpäivät ovat suosittuja numeroita pelaajien riveissä. Täten numerot 1-12 kuukausien mukaan ovat paljon pelattuja numeroita. Myös peräkkäiset numerosarjat ovat aina olleet suosittuja Kenossa ja myös Lotossakin. Peräkkäisten pienien numeroiden sarja on kuitenkin aivan yhtä todennäköinen kuin mikä tahansa muukin rivi, kertoo Veikkauksen arvontapelien tuoteryhmäpäällikkö Juho Virnes

5000 euron ja sitä suurempia voittoja matkaan peräti 24 kappaletta 

Onnekkaan arvonnan suurimmat voitot lähtivät eri puolille Suomea. Laukaalainen nettipelaaja nappasi itselleen 200 000 euroa, joka oli arvonnan suurin yksittäinen voitto.  

Kotkan Karhulan Nesteellä pelattuun riviin osui 50 000 euron voitto ja Järvenpään Yhteiskouluntien R-Kioskissa sisään laitettuun riviin osui 30 000 euron voitto. 25 000 euron voitto lähti vielä raahelaiselle nettipelaajalle

- Suuret onnittelut kaikille sunnuntain voittokarkeloissa voittoja napanneille, toivottelee Juho Virnes. 

Keno on numeroveikkauspeli, jossa yhdelle riville valitaan 2–10 pelinumeroa 70:stä, ja arvonnassa arvotaan 20 numeroa 70:stä. Kenossa on kolme arvontaa päivittäin. 

Kenossa voittoon vaikuttavat pelirivin numeroiden määrä eli kenotaso, valittu panos sekä osumien määrä. Pelissä on kiinteät voittokertoimet jokaiselle voittotulokselle, joten pelaaja saa samalla tuloksella saman voiton riippumatta siitä, kuinka moni muu pelaaja saa saman tuloksen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme