Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kronvikin uimarannalla ei suositella uimista

Jaa
Kronvikin uimarannalta 17.7.2023 otetussa uimavesinäytteessä on havaittu ulosteperäisiä enterobakteereja yli toimenpiderajojen. Rannoilla ei suositella uimista.
Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Kronvikin uimarannalta on tehty ilmoitus hajusta, joka viittaa uimaveden saastumiseen. Uimaveden saastumisen syy on epäselvä, mutta syytä selvitellään parhaillaan. Uusintanäyte rannalta otetaan torstaina 20.7. Kronvikin uimarannalle viedään asiasta tiedottavat kyltit.

Jos uimari havaitsee uimavedessä jotain epäilyttävää, kuten normaalista poikkeavaa väriä tai hajua tai sinilevää, kannattaa uimista välttää ja ilmoittaa asiasta kunnan terveydensuojeluviranomaiselle (Vaasan kaupungin ympäristöosasto, keskuksen puh. (06) 3251 111, terveysvalvonta@vaasa.fi) tai rannan ylläpitäjälle, jonka yhteystiedot löytyvät uimarannan ilmoitustaululta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilona Peurala ja Magdalena Rönnlöf, puh. 040 182 1160, terveysvalvonta@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme