Vihreät Euroopan parlamentissa

Europarlamentaarikko Alviina Alametsä ja Jaakko Mustakallio avioituvat 29.7.2023

Jaa

Europarlamentaarikko Alviina Alametsä (vihr.) ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio (vihr.) menevät naimisiin. 

Europarlamentaarikko Alviina Alametsä (vihr.) ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Jaakko Mustakallio (vihr.) menevät naimisiin lauantaina 29.7.2023. Pari vihitään suvun ja läheisten läsnäollessa Tampereella.

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:

Brigita Krasniqi (avustaja): +358451312554
Alviina Alametsä: +358407294597

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihreät Euroopan parlamentissa

MEP Alviina Alametsä toivottaa tervetulleeksi Euroopan parlamentin kannat uudesta historiallisesta tekoälyasetuksesta15.6.2023 12:07:55 EEST | Tiedote

"Tällä hetkellä tekoäly toimii käytännössä lain ulkopuolella. Tästä on seurannut vakavia ongelmia, kuten virheellisiä pidätyksiä, vääriä potilaiden hoito-ohjeita, syrjiviä rekrytointipäätöksiä ja ihmisten yksityisyyden loukkaamista”, Alametsä, joka osallistui liikenne-ja matkailuvaliokunnan lausunnon valmisteluun, toteaa uuden lain merkityksellisyydestä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme