Kokkolan kaupunki

Porin prikaatin vala- ja vakuutustilaisuus vaikuttaa liikennejärjestelyihin elokuussa

Jaa
Porin prikaatin heinäkuun 2023 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksia juhlitaan maakunnissa joukkoyksiköittäin 10. ja 11. elokuuta 2023.

Satakunnan tykistörykmentin tilaisuus järjestetään Kokkolassa 10.8.2023 seuraavalla aikataululla:

  • kello 13.00–15.30 kalustonäyttely Urheilutalon edustalla
  • kello 13.15 sotilasvakuutus (paikka tarkentuu myöhemmin)
  • kello 14.00 sotilasvala ja kenttähartaus Keskusurheilukentällä
  • noin kello 14.45 ohimarssi Antti Chydeniuksen kadulla.

Tilaisuudet ovat avoimia yleisötilaisuuksia.

Tilaisuus aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin tapahtumapäivän aikana ohjelmassa mainituissa kohteissa ja oheiseen karttakuvaan merkityillä alueilla, erityisesti Antti Chydeniuksen kadun ja Kustaa Aadolfin kadun risteysalueen läheisyydessä, sekä Keskuskentän ja Urheilutalon välisellä alueella.

Tapahtumaan saapuvia katsojia pyydetään pysäköimään autonsa karttaan merkitylle Tapahtumapuiston alueelle, ja siirtymään jalan Keskuskentälle seuraamaan valatilaisuutta.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme