Pirkanmaan hyvinvointialue

Hae lapsiperheiden kotipalvelua sähköisellä lomakkeella

Jaa
Lapsiperheiden kotipalvelua voi hakea sähköisellä lomakkeella tai ottaa yhteyttä lapsiperheiden kotipalveluun puhelimitse.

Lapsiperheiden kotipalvelu tarjoaa varhaista tukea perheille. Kotipalvelun työntekijät auttavat perheitä haasteellisissa elämäntilanteissa ja tukevat perheitä arjen selviytymisessä. Palvelu on tarkoitettu lyhytkestoiseksi avuksi niin, että sen avulla ennaltaehkäistään perhetilanteen vaikeutumista. 

Lapsiperheiden kotipalvelua haetaan Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla olevan sähköisen lomakkeen kautta tai puhelimitse: Lapsiperheiden kotipalvelu

Palvelu on maksullista ja asiakasmaksut ovat nähtävillä hyvinvointialueen verkkosivuilla: Asiakasmaksut 

Lapsiperheiden kotipalvelua voidaan myöntää perheelle, jossa on alle 18-vuotias lapsi ja perhe tarvitsee apua esimerkiksi lastenhoitoon, kasvatukseen, arkirutiinien hallintaan, sosiaalisten verkostojen luomiseen sekä asiointiapuun erilaisten lääkäri- ja viranomaiskäyntien aikana. Kotipalvelua ei myönnetä pelkästään esimerkiksi siivoukseen tai korvaamaan päivähoitoa. 

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme