Flow Festival

Pitkät jäähyväiset: Flow Festival järjestetään Suvilahdessa vielä vuonna 2024

Jaa

Helsingin kaupunki on ilmoittanut viivästyksistä Suvilahden suunniteltuihin rakentamisaikatauluihin. Viivästysten johdosta Flow Festival voidaan järjestää Suvilahdessa vielä kesällä 2024. Suunnitelmat tulevien vuosien osalta vahvistuvat myöhemmin.

Flow Festival / Petri Anttila & Skyproduction
Flow Festival / Petri Anttila & Skyproduction

Flow Festival tiedotti huhtikuussa järjestävänsä festivaalin tänä vuonna Suvilahdessa viimeistä kertaa. Lähdön syynä oli Suvilahden alueen laajenevat rakennustyöt, joiden vuoksi suurtapahtuman järjestäminen alueella ei olisi ollut enää mahdollista. Kesäkuussa 2023 Helsingin kaupunki kuitenkin tiedotti rakennusaikataulujen viivästymisestä asemakaavasta jätettyjen valitusten vuoksi. 

Flow Festivalin taiteellinen johtaja Tuomas Kallio kertoo: “Saatuamme kaupungilta tiedon rakennustöiden lykkääntymisestä, aloimme tutkia tilannetta Flow’n kannalta uudelleen. Asian nyt varmistuttua voimme iloksemme ilmoittaa, että Flow’n tarina Suvilahdessa saa jatkoa ja festivaali järjestetään tutulla paikallaan vielä kesällä 2024”. 

Vuodesta 2025 eteenpäin festivaalin suunnitelmat ovat edelleen auki. “Suvilahden rakennustyöt tulevat todennäköisesti toteutumaan joka tapauksessa lähitulevaisuudessa, joten kyse on Flow Festivalin osalta jatkoajasta. Saammekin jättää niin sanotusti pitkät jäähyväiset alueelle, jossa olemme kasvaneet ja rakentaneet Flow’sta monille niin rakkaan festivaalin ja tärkeän osan Helsingin kulttuurielämää”, Kallio sanoo. 

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 11.–13.8.2023. Yhteensä Flow Festivalilla esiintyy lähes 150 artistia. Esiintymässä mm. Lorde, Blur, Wizkid, Kaytranada, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo, Pusha T, Caroline Polachek, Suede, Moderat ja monia muita.

Tutustu Flow Festivalin koko ohjelmaan: https://www.flowfestival.com/artists/

Flow Festival 2023 pääyhteistyökumppani on Heineken Silver. Muita kumppaneita ovat Polestar, YouTube, Vaasan, Oddlygood, Lanson, POOL by Antilooppi, Helsingin kaupunki ja Tietoevry. Mediakumppaneita ovat Helsingin Sanomat, Clear Channel, Radio Helsinki, Finnkino ja Resident Advisor ja tuotantokumppaneita Creative Technology, Sun Effects ja Stopteltat.

Liput:
Ticketmaster www.ticketmaster.fi p.0600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.0600-1-1616
3 päivän lippu: 239 €
2 päivän lippu: 205 €
1 päivän lippu (la): 135 €
1 päivän lippu (pe & su): 125 €

3 päivän Gold-lippu: 345 €
1 päivän Gold-lippu: 189 €
Hinnat voimassa toistaiseksi. Lipun hinta sisältää palvelumaksun.

Lehdistökuvat: https://www.flowfestival.com/flow-festival/media/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Flow Festival

Flow Festival on rakkaudesta musiikkiin ja kaupunkikulttuuriin syntynyt helsinkiläinen festivaali, joka on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Flow on kasvanut intiimistä klubitapahtumasta yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista musiikin ja taiteen festivaaleista.

Flow Festivalin ohjelmisto on tarkoin kuratoitu, populaarikulttuuria ja kokeellista taidetta sisältävä kokonaisuus. Laaja musiikki- ja taideohjelma, monipuolinen ja ruokatrendejä seuraava ravintolavalikoima, lumoava Suvilahden festivaalialue ja mittava vastuullisuusohjelma tarjoavat festivaalivieraille elämyksiä vuosi toisensa jälkeen. Seuraava Flow Festival järjestetään 11.–13.8.2023 Helsingissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Flow Festival

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme