Tesi

Maija Soinisesta Tesin Head of People & Culture

Jaa

YTM Maija Soininen on valittu uuteen Tesin Head of People & Culture -tehtävään, jossa hän vastaa kokonaisvaltaisesti Tesin henkilöstöstrategian ja -prosessien johtamisesta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.

Hymyilevä, tummahiuksinen nainen, jolla on turkoosi paita
Maija Soininen, Tesin uusi Head of People & Culture

Tesille Maija siirtyy Woltin Suomen HR Lead -paikalta, ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä erityyppisissä yrityksissä. Maija aloittaa tehtävässä 18.9.2023 ja hän raportoi suoraan toimitusjohtaja Pia Santavirralle.

Kokosimme koko henkilöstön keskustelemaan siitä, millainen osaaja sopisi meille tärkeään uuteen tehtävään. On ilo todeta, että Maija täytti kaikki henkilöstön odotukset kirkkaasti. On mahtava saada Maijan kaltainen kokenut ja innostava henkilöstöalan ammattilainen edistämään Tesin työntekijäkokemusta ja työantajabrändiä. Lämpimästi tervetuloa, Maija!” sanoo Tesin toimitusjohtaja Pia Santavirta.

Tesillä on sitouduttu luomaan erinomainen työympäristö, jossa työntekijämme voivat kehittyä ja menestyä. Näistä lähtökohdista on upeaa lähteä kehittämään Tesin uutta henkilöstöstrategiaa yhdessä osaavan henkilöstön kanssa”, sanoo Maija Soininen.

Tesillä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus päästä viemään henkilöstöjohtamisen liittyviä parhaita käytäntöjä startup- ja kasvuyrityksiin sekä pääomasijoitusalalle osana sijoitustoimintaa. Maijalla on tähänkin tehtävään erinomaiset taustat erilaisista kasvuyrityksistä”, jatkaa Pia Santavirta.

Tesin henkilöstöasioiden kehittäminen ja sijoitustoiminnan näkökulma luovat erittäin mielenkiintoisen kokonaisuuden, johon tartun täydellä innolla”, kommentoi Maija Soininen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pia Santavirta, Tesi, toimitusjohtaja, 040 546 7749

Maija Soininen, 040 083 8018

Tesi pähkinänkuoressa

Tesi haluaa nostaa Suomen uudistavan talouskasvun eturiviin. Kehitämme markkinaa ja toimimme aktiivisesti kasvavien suomalaisyritysten onnistumisen puolesta. Sijoitamme pääomasijoitusrahastoihin ja suoraan kasvuyrityksiin. Meiltä saat pitkäjänteistä apua, perusteltua näkemystä, kärsivällistä rahaa ja osaavaa omistamista.  tesi.fi  |  Twitter  |  LinkedIn  |  Uutiskirje 

Taustaa Tesistä:

  • Vuonna 1995 perustettu pääomasijoitusyhtiö
  • Virallinen nimi Suomen Teollisuussijoitus Oy
  • Suomen valtion 100 % omistama
  • Hallinnoidut pääomat 2,4 miljardia euroa
  • 11 miljardia euroa liikevaihtoa ja yli 70 000 työpaikkaa Suomeen kasvuyrityksistä, joissa Tesi on suoraan tai välillisesti rahastojen kautta rahoittajana

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tesi

Tesin puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2023 – Suomen ja Euroopan hidastuva talous heijastui Tesin tulokseen29.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Startup- ja kasvuyritysten arvostustasojen lasku sekä heikkenevät talousnäkymät Suomessa ja Euroopassa näkyvät odotetusti Tesin (Suomen Teollisuussijoitus Oy) alkuvuoden 2023 negatiivisessa tuloksessa. Heikentyvä toimintaympäristö vaikuttaa pääomasijoitusmarkkinaan huomattavasti aiempaa haastavampien varainkeruu-, jatkorahoitus- ja irtautumismahdollisuuksien kautta.​

Tesi’s Interim Review 1.1.–30.6.2023 – slowdown in Finnish and European economies impacted Tesi’s result29.9.2023 08:00:00 EEST | Press release

A decline in the valuations of startups and growth companies, combined with weaker economic prospects in Finland and Europe, was unsurprisingly reflected in Tesi’s (Finnish Industry Investment Ltd’s) net loss for the first half of 2023. The deteriorating business climate is impacting the venture capital and private equity (VC & PE) market through the considerably higher challenges in fundraising, follow-on financing and exit prospects.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme