Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa jo noin 113 miljoonaan euroon - Suomeen 355 000 euron ja 171 000 euron voitot

Jaa

Eurojackpotin tiistai-illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Perjantaina Eurojackpotin arvonnan potissa on jo noin 113 miljoonaa euroa.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin tiistain arvonnan (kierros 31/2023) oikea rivi on 2, 9, 38, 40 ja 44. Tähtinumerot 5 ja 11.

Täysosumia ei löytynyt, joten Eurojackpotin perjantain arvonnassa pelin potti kohoaa jo noin 113 miljoonaan euroon.

Suomeen osui yksi 5+1 -oikein tulos, jolla voitti 355 037 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Maalahteen. Veikkaus.fi:ssä pelannut voittaja saa voiton suoraan pankkitililleen.

Lisäksi 5+1 -rivejä löytyi kolme Saksasta, yksi Espanjasta ja yksi Tanskasta.

Tiistaina Suomesta löytyi myös yksi 5+0 -oikein rivi. Sillä voitti 171 621 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Espooseen.

Muista 5+0 -tuloksista neljä osui Saksaan, yksi Tanskaan ja yksi Tšekkiin.

Tiistai-Jokerin voittorivi on 3 4 3 1 8 6 5.

Jokerista ei löytynyt seitsemän oikein -rivejä. Kuusi oikein -tuloksia oli kaksi kappaletta. Tuplatulla Jokerilla voitti 40 000 euroa ja tuplaamattomalla kuusi oikein -rivillä 20 000 euroa.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Reykjavik 36. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme