Veikkaus Oy

Kouvolan Kuninkuusraveissa miljoonan euron potti Toto75-pelissä - Muistatko nämä Kuninkuusravien voitot?

Jaa

Vuoden suurin Suomen Toto75-kohteissa tarjolla oleva potti on Kouvolan Kuninkuusravien tämän viikon lauantain 5.8. miljoonan euron potti. Kuninkuusraveilla on pitkä historia ja sen varrella on nähty isojakin totovoittoja.

Mikäli yksi pelaaja saa Kouvolan tämän viikon lauantain 5.8. Toto75-pelin rivin kiinni viiden sentin panoksella, tulee voittajasta Kuninkuusravien historian suurin totovoittaja. Yhdellä täysosumalla Kuninkuusravien lauantain 5.8. Toto75-pelissä on tarjolla miljoonan euron potti.

Suurin Kuninkuusraveissa voitettu potti on Mikkelin Kuninkuusraveista vuodelta 2012, jolloin työkaverit voittivat lähes miljoona euroa. Paikan päällä tapahtumaa seuranneet kaksi kaverusta voittivat 268,80 euron Toto75-systeemillään alavoittoineen tarkalleen 996 173 euroa. Voittajien riehakkaat voittotunnelmat välittyivät tapahtumasta uutisoineen median välityksellä.

Onnekkaat ja taitavat voittajat olivat pelanneet voittorivinsä Mikkelin raviradalla ja potti ratkesi, kun viimeisen kohteen voitti Valiant Kemp. Kuninkuusravien jälkeen kaverukset kävivät juhlistamassa voittoaan ravintolassa sekä kertoivat käyttävänsä voittorahojaan ainakin asuntolainan maksuun.

Suuri voitto Kuninkuusraveista meni jakoon myös Lahdessa 2019. Loviisalaismies oli pelannut veikkaus.fi:ssä Toto75-rivin, johon osui lauantain ainoa täysosuma. Hän voitti 338 574 euroa rivillä, jossa oli varmana ravikuninkaaksi viikonloppuna juossut Tähen Toivomus.

- Seurasin raveja TotoTV:stä kotonani ja nyt on ääni käheänä kannustamisesta. Vaimo ei ollut kotona, mutta kun hän tulee, niin tästä on mukava kertoa. Ihan huikea juttu! voittaja iloitsi lauantai-iltana potin ratkettua.

Loviisalaismies kävi kiittämässä heti sunnuntaina voiton ratkaissutta Tähen Toivomusta ja sen valmentajaa Pauli Raiviota paikan päällä Lahdessa.

Vuoden 2018 Rovaniemen Kuninkuusraveissa Rovaniemen Kuninkuusraveissa 2018 helsinkiläinen nettipelaaja voitti 123 300 euron potin. Toto75-kierroksella löytyi neljä täysosumaa, joista helsinkiläiselle osui ylimpään voittoluokkaan pelattu täysosuma. Lisäksi yli 60 000 euron voitot menivät Kaustiselle, Vantaalle ja Lahteen.

Vuoden 2013 Kuninkuusraveissa suurin Toto75-voitto oli 146 659 euroa ja vuosittain on nähty kymmenientuhansien voittoja.

- Haluamme panostaa kotimaisen raviurheilun päätapahtumaan, ja lauantaina Toto75-pelissä onkin vuoden suurin kotimainen potti. Koko viikonlopun kaikki lähdöt ovat tietysti Toto-pelien kohteina ja lisäksi Kuninkuusraveihin tulee pelikohteita myös vedonlyönnin puolelle, Veikkauksen tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna sanoo.

-Uusien myyntipäätteiden myötä totopelejä myyvien pelipaikkojen määrä on kasvanut tänä vuonna tuhansilla. Nykyisin Toto-pelit ovat pelattavissa kaikissa Veikkauksen myyntipaikoissa.

Veikkaus on Kouvolan Kuninkuusravien pääyhteistyökumppani. Veikkaus mahdollistaa tapahtuman vedonlyönnin lisäksi viikonlopun suorat asiantuntijalähetykset, jotka ovat Veikkauksen asiakkaiden ilmaiseksi katsottavissa TotoTV:n välityksellä. Vuodesta 1924 ravatut Kuninkuusravit on vuoden suurin kotimainen ravitapahtuma sekä yksi maailman suurimmista ravitapahtumista, joka kerää vuosittain jopa 50 000 katsojaa paikan päälle.

Kaikkien aikojen suurin Toto-voitto on mikkeliläispelaajan toukokuussa vuonna 2013 nappaama 2 746 222 euroa Bjerken radalla Norjassa ravatusta Toto75-pelistä. Toiseksi ja kolmanneksi suurimmat voitot tulivat pääsiäisenä 2023, kun samalla kierroksella lieksalaisen nettipelaajan kolmen osuuden porukkapeli sekä helsinkiläisen nettipelaajan hajoituspeli osuivat täysosuman arvoisesti. Lieksalaisen nettipelaajan kolmen osuuden porukkapeliin osui alavoittoineen 2 158 305 euron jättipotti ja helsinkiläinen nettipelaaja voitti 2 147 038 euroa.

Yli miljoonan on päästy myös kotimaisissa raveissa. Suurin Toto-voitto Suomen kohteista tuli 1.1.2005, jolloin Salossa jätettyyn 18 euron porukkapeliin osui 1,1 miljoonan euron Toto75-voitto Teivon kierroksella. Lisäksi helsinkiläispelaaja voitti 1 012 439 Kuopion raviradan Toto75:sta helmikuussa 2012. Heinäkuussa 2012 kaveriporukka voitti Mikkelin Kuninkuusravien Toto75-pelistä 996 173 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme