Pirkanmaan hyvinvointialue

Aluehallitus käsittelee 3.8. toimielinten lausuntoja palveluverkon periaatteista – 7.8. kokouksessa suun terveydenhuollon hankinta

Jaa
Aluehallitus kokoontuu torstaina 3.8. klo 16 käsittelemään valiokuntien, jaostojen ja vaikuttamistoimielinten lausuntoja palveluverkon kehittämisen periaatteista.

Toimielimet ovat käsitelleet periaatteita kesän aikana ja aluevaltuusto päättää periaatteista 14.8. pidettävässä kokouksessaan. Aluevaltuuston esityslista julkaistaan perjantaina 4.8.

Katso 3.8. kokouksen esityslista tästä

Aluehallituksen kokouksessa 7.8. klo 8.30 on puolestaan aiheina ovat

  • Artun palveluasunnot Oy:n takausvastuiden siirtyminen Pirkanmaan hyvinvointialueelle
  • Taysin erityisvastuualueen arviointiraportti 2022
  • Aikuispotilaiden suun terveydenhuoltopalveluiden hankinta

Kokouksen 7.8. esityslista julkaistaan verkossa  teknisten syiden vuoksi vasta torstain aluehallituksen kokouksen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme