Lamminrahkan projektipäälliköksi Tea Jylhä

Jaa

Kangasalan ja Tampereen rajalle rakentuva, kokoluokaltaan valtakunnallisestikin mittava asuin- ja yritysalue Lamminrahka saa uudeksi projektipäällikökseen kokeneen kaavoittajan, insinööri Tea Jylhän Tampereelta. Kangasalan kaupungingeodeetin tekemä valintapäätös on lainvoimainen.

Tea Jylhä aloittaa työt Kangasalan kaupungilla 7.8. 2023. Hän on toiminut aikaisemmin mm. kaavasuunnittelijana ja vs. kaavoituspäällikkönä Oriveden kaupungilla.

Lamminrahkan projektipäällikkö vastaa Lamminrahkan alueen suunnittelun ja toteutuksen ohjelmoinnista ja budjetoinnista sekä Lamminrahkan vision ja laatukäsikirjan tavoitteiden jalkauttamisesta kaikkeen suunnitteluun. Projektipäällikkö on uuden rakentuvan kaupunginosan kasvot ja henkilö, joka koordinoi tekemistä alueella.

Tehtävään saapui 15 hakemusta. Hakijoista 7 haastateltiin ja kaksi lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Kangasalan kaupunki saa Teasta yhteistyökykyisen ja osaavan projektipäällikön, joka vie Lamminrahkan jo rakentuvaa osaa ja suunnittelussa olevia uusia alueita eteenpäin.

- Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi ammattitaitoiseen ja innostuneeseen työyhteisöömme, toteaa kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaupungingeodeetti Teemu Valkolehto
p. 050 596 9125, teemu.valkolehto@kangasala.fi

Kuvat

Lamminrahkan uudeksi projektipäälliköksi valittiin Tea Jylhä.
Lamminrahkan uudeksi projektipäälliköksi valittiin Tea Jylhä.
Lataa
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasalan kaupunki

Vanhojen kiinteistöjen purkaminen Kangasalan K-Supermarketin tontilta alkaa18.9.2023 16:47:40 EEST | Tiedote

Kangasalan keskustassa K-Supermarketin laajentamisen mahdollistava kaava on saanut lainvoiman alkuvuonna 2023. Kaupan laajentamisen ja tontin uusien järjestelyiden suunnittelu on käynnissä. Keskon tontilla Ellintien ja Finnentien välissä osoitteissa Finnentie 3, Ellintie 1 ja 5 sekä Ainontie 6 ja 8 olevien vanhojen rakennusten purkutyöt aloitetaan 18.9. alkavalla viikolla. Purkutöiden on tarkoitus valmistua marraskuun loppuun mennessä. Purkamistyöstä aiheutuu jonkin verran ympäristöhäiriöitä, kuten ääntä, pölyä ja työmaaliikennettä, mutta haitat pyritään minimoimaan. Purku-urakoitsijana toimii Enerkon Ympäristöpalvelut Oy. Purkutyötä tehdään arkipäivinä ja melua aiheuttavat työvaiheet suoritetaan klo 9 ja 18 välillä. Työmaa-alue aidataan ja työmaa-alueeseen rajoittuville katualueille osoitetaan väliaikaiset liikenteenohjausjärjestelyt. Purkutyöt ovat askel eteenpäin kaupan laajennushankkeessa. Laajennuksen rakennustöiden on suunniteltu alkavan vuoden 2024 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme