Viisas Elämä Oy

Uutuuskirjan neuvoilla tukea ja kannustusta ADHD-oireisten lasten arkeen

Jaa

Millaista on kasvaa ADHD:n kanssa? Mikä on vanhemmuuden viiden periaatteen malli? Sharon Salinen oivaltava ja käytännönläheinen uutuusteos ADHD-lapsen toiveet ja tarpeet – Opas vanhemmille onnistuneeseen arkeen ja elämään­ (Viisas Elämä, 2023) auttaa vanhempia ymmärtämään ja kannustamaan lasta empaattisesti ja johdonmukaisesti kohti arjen onnistumisia ja positiivisia muutoksia.

"Tämä kirja on oikea aarre, sillä se esittää yksinkertaisella tavalla sen, mitä vanhempien on tehtävä tukeakseen ADHD-oireisia lapsiaan parhaalla mahdollisella tavalla. "

- Debbie Steinberg Kunts, laillistettu avioliitto- ja perheterapeutti LMFT

Salinen uutuusteoksessa kuuluu ADHD-oireisten lasten ja nuorten oma ääni. ADHD-lapsen toiveet ja tarpeet (Viisas Elämä, 2023) tarjoaa lukijalle tosielämän esimerkkejä ja neuvoja siihen, miten vanhemmat voivat parantaa perheen yhteistä dynamiikkaa ja auttaa lasta kokemaan onnistumisen tunteita.

Teoksessa esitelty Salinen luoma vanhemmuuden viiden periaatteen malli opastaa lukijalle, miten elää arkea lasten kanssa empaattisesti ja johdonmukaisesti. Sen mukaan haastavat tilanteet voidaan hallita kurin sijasta itsehillinnän, ymmärryksen ja oikeanlaisten kannustimien avulla. Teos sisältää helppoja harjoituksia, jotka auttavat lukijaa löytämään konkreettisia ja toimivia tapoja motivoida ja innostaa lasta.

”Haluan nähdä perheitä, joissa on aiempaa vähemmän konflikteja ja stressiä ja joissa päivittäinen kanssakäyminen muuttuu helpommaksi. Toivon, että vanhemmat kertovat tämän kirjan tutunkuuloisista tarinoista lapsilleen, jotta nämä saavat tietää, etteivät ole ongelmiensa kanssa yksin. Uskon, että tämä kirja viitoittaa tien kohti tärkeää vuoropuhelua ja onnistuneita toimintatapoja vanhempien ja lasten välillä.” kertoo Sharon Saline uutuusteoksensa tavoitteista.

Sharon Saline on ADHD-oireisten lasten ja nuorten parissa työskentelevä psykologian tohtori. Saline on kouluttanut lukuisia vanhempia, opettajia ja mielenterveysalan ammattilaisia. Hän on luennoinut tarkkaavaisuushäiriöstä ja aivojen kehityksestä Yhdysvalloissa ja maailmalla.

ADHD-lapsen toiveet ja tarpeet – Opas vanhemmille onnistuneeseen arkeen ja elämään ilmestyi kirjakauppoihin viikolla 32.

 

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 30 vuoden kokemus kotimaisen ja ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta. Julkaisemme huippuasiantuntijoiden kirjoittamia innostavia ja koskettavia teoksia elämän eri osa-alueille. Viisas Elämä on Suomen johtavin kustantamo hyvinvoinnin ja elämäntaidon kategoriassa. Teoksemme tarjoavat oivalluksia merkitykselliseen elämään.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Laura Noponen
Kansi: Laura Noponen
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjakatalogi on julkaistu23.10.2023 08:48:00 EEST | Tiedote

Viisas Elämä -kustantamon kevään 2024 kirjauutuudet sisältävät runsaasti kiehtovia aiheita. Kotimaisissa uutuuksissa tanssitaan muun muassa eurodance-musiikin maailmaan Movetron-yhtyeen kanssa ja opitaan tekemään pysyviä muutoksia omaan hyvinvointiin valmentaja Monna Pursiaisen johdolla. Käännöskirjoista keväällä ilmestyvät esimerkiksi Tony Robbinsin Vahva elinvoima sekä New York Timesin myyntilistan ykkönen Mielen hiljainen vallankumous. Tutustu nyt myös muihin mielenkiintoisiin teoksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme