Kauppakeskus Sello

Suomen ensimmäinen Nike-brändimyymälä avautuu kauppakeskus Selloon keskiviikkona 9.8.

Jaa
Sellossa tapahtuu merkittäviä muutoksia loppukesän ja syksyn 2023 aikana. Suomen ensimmäinen Nike-brändimyymälä ja lukuisia muita liikkeitä avautuu Sellon uudelle käytävälle. Uusi käytävä tulee palvelemaan myös pian liikennöivän pikaraitiovaunun käyttäjiä.

Kauppakeskuksen uusi sisäänkäynti avautui Sellon itäiselle seinustalle, Alberganpromenadin puolelle, maanantaina 7. elokuuta. Käytävä tulee takaamaan sujuvan kulkemisen pikaraitiovaunun pysäkiltä kauppakeskukseen ja laajentamaan Sellon liikevalikoimaa entisestään. Pikaratikkapysäkiltä on sisäänkäynti suoraan kauppakeskukseen ja HSL:n arvio matkustajamääristä Sellon pysäkiltä arkipäivisin on 10 000.

Ensimmäinen Nike Live -konseptin myymälä avautuu kauppakeskuksen uuden sisäänkäynnin viereen keskiviikkona 9. elokuuta. Sellon pikaratikkapysäkin vieressä oleva sijainti on erinomainen.

”Meille on ilo saada Suomen ensimmäinen Nike kauppakeskus Selloon. Nike by Sello -myymälä on suunniteltu tuottamaan asiakkaille ainutlaatuisia premium-tason asiakaskokemuksia”, iloitsee Sellon kauppakeskuspäällikkönä elokuussa aloittanut Riikka Tuomainen.

Alberganpromenadin puolelle sijoittuvan sisäänkäynnin käytävällä uusina liikkeinä avaavat Niken lisäksi maanantaina 7. elokuuta avautunut Sanitum Apteekki Sello sekä syyskuussa avautuva Espoon kahvipaahtimo. Sellon sisällä oleva R-Kioski ja Jungle Juice Bar muuttavat uudelle käytävälle syksyn aikana. Lisäksi hyvinvointimyymälä Life on avautunut ratikkakäytävälle väistötiloista ensimmäisen kerroksen toisesta päästä.

”Toivotamme käytävälle avautuvat liikkeet lämpimästi tervetulleiksi Selloon. Nike, Sanitum Apteekki Sello sekä Espoon kahvipaahtimo täydentävät upeasti Sellon liikevalikoimaa”, Tuomainen kertoo.

Sello juhlii pyöreitä vuosia elokuun lopussa

Elokuun viimeisenä viikonloppuna juhlitaan näyttävästi kaksikymmenvuotiasta kauppakeskusta. Samalla vietetään Viaporintorin kesäterassin viimeistä aukioloviikonloppua.

”Kesäterassilla on vietetty mukavia hetkiä hyvän ruoan, juoman ja Suomen eturivin artistien keikkojen parissa. Juhlavuotta juhlistamme kesäterassin päättäjäisviikonloppuna erityisohjelmalla ja kutsumme kaikki asiakkaamme mukaan synttärihulinoihin”, kauppakeskuspäällikkö Riikka Tuomainen riemuitsee.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus Sello
Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

010 424 6700http://www.sello.fi

Kauppakeskus Sello

Kauppakeskus Sello sijaitsee Espoon Leppävaarassa ja on Suomen toiseksi suurin kauppakeskus. Sellossa on yli 160 liikettä ja palvelua. Vuonna 2022 Sellossa oli kävijöitä 21 miljoonaa ja kokonaismyynti oli 384 miljoonaa euroa. Sellon omistavat Keva, Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen.

Kauppakeskus Sellon manageerausyhtiönä toimii Realidea Oy. www.realidea.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kauppakeskus Sello

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye