Norrhydro Group Oyj:n kutsu medialle, analyytikoille ja sijoittajille puolivuosikatsaukseen perjantaina 11.8.2023

Jaa

Norrhydro Group Oyj julkistaa vuoden 2023 puolivuosikatsauksen 11.8.2023 noin klo 8.00. Julkistustilaisuus järjestetään klo 10.00.

Tilaisuudessa Norrhydro Group Oyj:n toimitusjohtaja Yrjö Trög ja talousjohtaja Hanne Sarajärvi esittelevät ja kommentoivat vuoden 2023 ensimmäisen vuosipuoliskon tulosta. Tilaisuus on suomenkielinen ja sen voi katsoa suoratoistona osoitteessa: https://norrhydro.videosync.fi/h1-2023/register

Esitysmateriaali ja tallenne ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen yhtiön verkkosivuilla:

https://www.norrhydro.com/fi/sijoittajasivut.

Tilinpäätöksen julkistamista edeltävä hiljainen kausi on 13.7.–11.8.2023.

Norrhydro Group Oyj

Yhteyshenkilöt

Norrhydro Group Oyj lyhyesti Norrhydro on vuonna 1985 perustettu suomalainen liikkeenohjauksen edelläkävijä sekä energiatehokkaiden hydraulisylinterien tarjoaja ja järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut korkealaatuisiin, räätälöityihin ja energiatehokkaisiin hydraulisylintereihin ja vaativiin lineaarisiin liikkeenohjausjärjestelmiin sekä liikkuviin kalustoihin. Yhtiöllä on yli 35 vuoden kokemus asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen hydraulisylintereiden ja lineaaristen liikkeenohjausjärjestelmien kehittämisestä ja valmistamisesta kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Vuoden 2022 liikevaihto oli 29,7 miljoonaa euroa, käyttökate (EBITDA) 1,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,8 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Norrhydro Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme