Kauppakeskus Sello

Finlands första Nike-varumärkesbutik öppnar i köpcentret Sello onsdagen den 9 augusti

Dela
Det sker betydande förändringar i Sello under sensommaren och hösten 2023. Finlands första Nike-varumärkesbutik och många andra butiker öppnas i den nya gången i Sello. Den nya gången kommer också att betjäna dem som använder snabbspårvagnen som snart trafikerar här.
Köpcentret Sello
Köpcentret Sello

Den sjunde augusti öppnade den nya ingången till köpcentret längs Sellos östra vägg, på Albergapromenadens sida. Gången kommer att garantera smidig trafik från snabbspårvagnens hållplats till köpcentret och utvidga affärsutbudet i Sello ytterligare. Från snabbspårvagnshållplatsen leder ingången direkt in till köpcentret och HRT:s uppskattar att hållplatsen i Sello kommer att trafikeras av 10 000 passagerare på vardagar.

Den första Nike Live-konceptbutiken öppnar bredvid köpcentrets nya entré onsdagen den 9 augusti. Placeringen bredvid snabbspårhållplatsen i Sello är ypperlig.

”Det är ett nöje för oss att få Finlands första Nike köpcentrum till Sello. Nike by Sello-butiken är designad för att ge kunderna unika kundupplevelser på premiumnivå”, gläder sig Riikka Tuomainen, som började som chef för köpcentret Sello i augusti.

Nya butiker i den nya gången vid ingången från Albergapromenaden är förutom Nike, Sanitum Apoteket Sello som öppnade måndagen den 7 augusti och Espoon kahvipaahtimo som öppnar under sensommaren. R-Kioski och Jungle Juice Bar som ligger inne i Sello flyttar till en ny gång under hösten. Dessutom har friskvårdsbutiken Life öppnat i spårvagnsgången efter att ha flyttat från tillfälliga utrymmen på andra våningen.

”Vi önskar de butiker som öppnar upp i gången varmt välkomna till Sello. Nike, Sanitum Apoteket Sello och Espoon kahvipaahtimo kompletterar Sellos affärsutbud på ett fantastiskt sätt”, berättar Tuomainen.

Sello firar jämna år i slutet av augusti

Under det sista veckoslutet i augusti firas det spektakulära tjugoåriga köpcentret. Samtidigt firas det sista veckoslutet på Viaporitorgets sommarterrass.

”På sommarterrassen har man tillbringat fina stunder med god mat, dryck och Finlands främsta artister. Under sommarterrassens avslutningshelg firar vi jubileumsåret med ett specialprogram och bjuder in alla våra kunder till födelsedagsfest”, gläder sig chefen för köpcentret Riikka Tuomainen.

Nyckelord

Kontakter

Riikka Tuomainen, chef för köpcentret
Köpcentret Sello
Tel. +358 50 524 3589
riikka.tuomainen@sello.fi

Bilder

Köpcentret Sello
Köpcentret Sello
Ladda ned bild

Om

Kauppakeskus Sello
Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9
02600 Espoo

010 424 6700http://www.sello.fi

Sello köpcentrum ligger i Leppävaara, Esbo och Finlands näst största köpcentrum. Sello består av över 160 butiker och tjänster. År 2022 hade Sello 21 miljoner besökare och totala försäljningen var 384 miljoner euro. Sello ägs av Keva, Ömsesidigt Arbetspensionsbola Elo och Ömsesidigt Örbetspensionsbola Ilmarinen.

Sello förvaltas av Realidea.

realidea.fi

Följ Kauppakeskus Sello

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kauppakeskus Sello

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye