Veikkaus Oy

Eurojackpotin 117 miljoonan euron jättipotti Saksaan - Suomeen neljä 77 000 euron voittoa

Jaa

Perjantain Eurojackpotin arvonnassa löytyi yksi täysosuma. Saksaan matkasi sillä 117 miljoonan euron jättipotti. Kyseessä on yhteiseurooppalaisen pelin historian neljänneksi suurin voitto.

Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.
Eurojackpot-studio Helsingin Pasilassa.

Eurojackpotin kierroksen 31/2023 perjantaiarvonnan oikea rivi on 3, 17, 19, 32 ja 38. Tähtinumerot 6 ja 7.

Illan ainoa täysosuma löytyi Saksasta ja onnekas voittaja sai sillä 117,2 miljoonan euron jättipotin. Kyseessä on pelin historian neljänneksi suurin voitto.

Perjantaina löytyi lisäksi yhdeksän kappaletta 5+1 -oikein tuloksia, joilla voitti 383 576 euroa. Voitoista seitsemän meni Saksaan, yksi Tšekkiin ja yksi Tanskaan.

Suomeen osui neljä kappaletta 5+0 -oikein rivejä, joilla voitti 77 875 euroa. Suomeen tulleet voitot osuivat nettipelaajalle Lohjalle, Kemin Prisman 35 osuuden porukkapeliin, Seinäjoen Joupin S-marketin asiakkaalle ja Joensuun Sokoksen asiakkaalle.

Kaikkiaan 5+0 -voittoja jaettiin perjantai-iltana 25 kappaletta eri puolille Eurooppaa.

Eurojackpotin maksimipotti on 120 miljoonaa euroa. Se on jaettu kolme kertaa pelin historiassa. Maksimipoteista kaksi on osunut Saksaan ja yksi Tanskaan. Suurin Suomeen osunut Eurojackpot-voitto on vuonna 2019 Siilinjärvelle 50 osuuden porukkapeliin tärähtänyt 91,9 miljoonan euron voitto.

Eurojackpotin tiistain arvonnassa pelin potissa on 10 miljoonaa euroa.

Perjantai-Jokerin oikea rivi on 6 3 9 7 9 0 2. Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on San Francisco 65. Lomatonneja voitettiin 15 kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme