Weekend Festival

WEEKEND FESTIVAL TOI ELEKTRONISEN MUSIIKIN YSTÄVÄT TAKAISIN ESPOOSEEN – ja tekee sen uudestaan ensi vuonna

Jaa
Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestetyn Weekend Festivalin päälava syöksi lauantaina tulta. Viikonlopun aikana lavoilla nähtiin energisiä esiintymisiä ja kansainvälisiä huippuartisteja. Aurinkoisessa säässä juhlittu festivaalin lauantaipäivä oli loppuunmyyty. Festivaali palaa Vermon tapahtumapuistoon ensi vuonna.
David Guetta villitsi yleisöä jälleen Weekend Festivalissa. Kuvaaja: Heikki Salonen
David Guetta villitsi yleisöä jälleen Weekend Festivalissa. Kuvaaja: Heikki Salonen

Päälavalla nähtiin koko lauantaipäivä aitoa elektronisen tanssimusiikin fiilistä ja upeita pyroefektejä. Päivän avasi Cartoon, joka viritti tunnelman koko festaripäivään. Artistin mukaansa tempaavat kappaleet nostattivat fiiliksen ja ilon ja antoivat loistavan startin lauantaille. Cartoonin jälkeen ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyneen Ckay’n afrobiitin rytmit ja huikea ilma-akrobaattishow lämmittivät yleisöä yhtä paljon kuin koko päivän paistanut aurinko.

Tanssimusiikin uranuurtajan, DJ ja tuottaja R3HABin keikka oli alusta alkaen täynnä mieletöntä energiaa. Hänen jälkeensä päälavalle nousi legendaarinen saksalainen teknobändi Scooter. Kokoonpano päräytti ilmoille reivisetin, joka sai yleisön shufflaamaan villisti. 

Hollantilais-DJ Hardwell, joka on voittanut maailman parhaan DJ:n äänestyksen kaksi kertaa, tanssitti päälavalla yleisöä pimenevässä illassa. Elektronisen musiikin huippunimi helli yleisöä mm. hitillään Spaceman.

Päälavan illan viimeinen esiintyjä oli kaikkien odottama David Guetta, joka on esiintynyt Suomen Weekend Festivalissa huikeat kuusi kertaa. Hänen puolitoistatuntinen settinsä oli täynnä hittejä koko pioneerin uran ajalta. Artisti todella otti yleisönsä ja villitsi yleisön kappale toisensa jälkeen. Guettan esiintyminen ja samalla tämän vuoden Weekend Festival päättyivät upeaan ilotulitukseen. 

Future Stagella ja CNNCT Festival Stagella jammailtiin lauantaipäivä aurinkoisessa säässä. Artistien energiset setit saivat yleisön festarifiiliksen kattoon. Tungevaag keräsi alueen täyteen taivasta kohden kohonneita käsiä ja CNNCT lavalla teknon uusi tulokas DJ Amber Broos järjesti energiset bileet. 

Lauantai-päivä oli upea huipentuma festivaalille. Tänään nautittiin hienosta säästä, kesäfiiliksestä, mukaansa tempaavasta musiikista ja ilosta”, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Atro Anttila.

Festivaali oheistapahtumineen keräsi yhteensä reilu 40 000 musiikista nauttivaa kävijää yhteen. Kaiken kaikkiaan festivaalilla esiintyi yli 60 artistia. Ensi vuonna Weekend Festival palaa Vermon tapahtumapuistoon. Vuoden 2024 festivaali järjestetään 2.-3.8.2024

Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että takaisin juurille paluu oli meille juuri oikea suunta. Elektroninen musiikki on jälleen selkeästi kasvussa myös kansainvälisesti ja Weekend Festival on tässä mittakaavassa ainoa festari Pohjois-Euroopassa, jossa tällaisen kokonaisvaltaisen elektronisen tanssimusiikin kokemuksen saa. Espooseen takaisin tulo tuntui samalta kuin lämmin kotiinpaluu. Kiitos kaikille mukana olleille”, Anttila kiittelee. 

Ensi vuoden festivaali tullaan järjestämään ikärajallisena. Nuoremmille kävijöille on suunnitelmissa oma tapahtumansa Weekend Festivalin yhteyteen. 

Asiakkaidemme kokemus on meille tärkeää, heitä varten tapahtumaa tehdään. Olemme huomanneet, että päätöksemme panostaa elektroniseen on musiikkiin on myös luonnollisella tavalla nostanut tapahtuman keski-ikää ja nuorempien asiakkaiden määrä on laskenut. K-18 -festivaali nostaa myös asiakkaidemme palvelukokemusta, kun esimerkiksi alueen sisäinen liikkuminen sujuvoituu. Haluamme jatkossakin tarjota iloista fiilistä kaikenikäisille musiikin ystäville, joten suunnitelmia nuorempien kävijöiden tapahtumasta on jo tehty”, summaa Anttila.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

David Guetta villitsi yleisöä jälleen Weekend Festivalissa. Kuvaaja: Heikki Salonen
David Guetta villitsi yleisöä jälleen Weekend Festivalissa. Kuvaaja: Heikki Salonen
Lataa
Hardwellin upea esiintyminen ja pyroshow pimenevässä illassa. Kuvaaja: Henri Juvonen
Hardwellin upea esiintyminen ja pyroshow pimenevässä illassa. Kuvaaja: Henri Juvonen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Weekend Festival
Weekend Festival



http://www.wknd.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Weekend Festival

WEEKEND FESTIVAL JA GENELEC ETSIVÄT TULEVAISUUDEN TÄHTEÄ19.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistossa järjestettävä Weekend Festival on lisännyt ohjelmaan joukon kovassa nosteessa olevia kotimaisia artisteja. Samalla festivaali julkaisee mittavan yhteistyön suomalaisen kaiutinvalmistaja Genelecin kanssa. Yhteistyön ytimessä on tukea suomalaista musiikkikulttuuria ja tarjota nuorille nouseville artisteille mahdollisuuksia esiintyä niin festivaalissa kuin sitä ennen järjestettävissä Live from Forum -livelähetyksissä. Livestreamit lähetetään kauppakeskus Forumista.

WEEKEND FESTIVALIN PÄÄESIINTYJÄT KIINNITETTY4.3.2024 09:00:00 EET | Tiedote

Weekend Festival palaa Espoon Vermon tapahtumapuistoon Disconation-hengessä Pohjois-Euroopan suurimpana elektronisen tanssimusiikin festivaalina. Lauantain pääesiintyjinä lavoille nousevat ruotsalainen Alesso sekä maailmaa kiertävä australialais-DJ Timmy Trumpet. Perjantain pääesiintyjiksi on kiinnitetty Grammy-voittaja Tiësto sekä suurta suosiota nauttiva Alan Walker. Weekend Festivalia juhlitaan 2.-3.8.2024. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena.

WEEKEND FESTIVAL JULKAISEE PÄÄESIINTYJIÄ – GRAMMY-VOITTAJA SUOMEEN4.12.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Pohjois-Euroopan suurin elektronisen tanssimusiikin festivaali, Weekend Festival, on julkaissut perjantain pääesiintyjät. Festivaalin päälavalla nähdään avauspäivänä Tiësto sekä Alan Walker. Festivaali tuo laajan kattauksen genren tähtiä ja nousevia nimiä elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistoon. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena. Lippujen myynti alkaa 11.12. klo 09.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye